כנראה שאני בבעיה....!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה שאני בבעיה....!!!
    שרונה
    27/02/2009

אורנה שלום, התחלתי קורס פדיקור/מניקור בבי"ס של אתי דוד (אם את מכירה...) אני בשיעור השלישי, בהתחלה היו שני שיעורים עיוניים לימדו על תופ"א ותפוז לעבוד עם קרדו וסקלפל בשיעור השלישי הבאנו מודל לעבוד עליה ועשינו פדיקור שכלל ברובו, גזירת ציפורניים, הסרת עור מסביב לציפורן, והסרת עור יבש מכף הרגל ועיסוי כף הרגל. פתאום נכנסתי לפורום וחשכו עיניי או שיש עוד הרבה מה ללמוד או שמא אני במקום הלא נכון. אני מרגישה שהמקום לא באמת נותן מה שצריך.... אולי אני סתם שופטת וזה בסה"כ שיעור שלישי... לא יודעת מה לחשוב אני כ"כ מבולבלת ובלחץ שאני לא אלמד כל מה שצריך למרות שאני יודעת שזה תחום שכל הזמן מתחדש וכל הזמן לומדים בו. מה לדעתך עליי לעשות? האם להחליף בי"ס (האם שמעת על הבי"ס דברים טובים, אני יודעת שזה לא אתי לדבר על מקומות אחרים אבל האם שמעת המלצות כלשהן??!!) האם יש ימי עיון שיתרמו לי עוד דברים, נורא חשוב לי לדעת איך מטפלים באנשים עם פטריות, יבלות וכאלה, אני מודאגת כי הבי"ס לא נותן רשימה מפורטת של מה נלמד בקורס. בקיצור אני ממש מבולבלת האם תתני לי קצת אור מניסיון הרב???!!!(: המון תודה וסליחה אם הלאתי אותך בהרבה מילים וסיפורים תודה מראש, שרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כנראה שאני בבעיה....!!!

הוספת תגובה

• שלרונה

אילנה כסיף
    01/03/2009

שלום שרונה,
    אני רוצה להניח שלפני שנרשמת בררת על בית הספר ועל תכנית הלימודים, כי אני לא מניחה שמישהו יחזיר ך כסף אחרי שלושה שיעורים. בכל אופן, נהוג לפני ש"מנתחים" ללמוד מה צרך לעשות ואיך לאבחן. בכל אופן, תבקשי מהמורה שלך שתסביר לך איך מאבחנים פטריות ואיזה סוגים של פטריות יש. כמו כן, תבקשי שיראו לך איך מטפלים בציפורן חודרנית, איך מכניסים פתיל. איך מאבחנים יבלות וכיצד מטפלים בהן. בקשי שיסבירו לך על המשך הטיפול בבית בקשי הסבר על טיפול בחולי סכרת או לב.
    אם תתקלי בבעיות אני אישית אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה ועניין. ואת תמיד מוזמנת להתקשר אלי או בטלפון 03-6787949 או דרך הפורום.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו