ריכוך ציפורן מתה שתחתה צומחת חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריכוך ציפורן מתה שתחתה צומחת חדשה
    יגאל
    20/03/2009

יש לי ציפורן בוהן רגל שבעקבות דם קרוש שהצטבר תחתיה (בעקבות שבר בכף הרגל), שבקה חיים. הציפורן נעשתה קשה מאד, וקשה לגזירה וחודרנית! עתה, לאחר 3 חודשים, מבצבצת בתחתיתה ציפורן חדשה שכנראה דוחפת את הציפורן המתה שמעליה, והיות שהמתה היא חודרנית, התהליך כואב מאד. לא בא לי לתלוש את הציפורן הישנה באופן כירורגי! עלה בדעתי לרכך אותה עד לנפילתה בעזרת חומר עזר. קראתי בפורום שלכן על מספר חומרים: ג'ל ריכוך מסדרת אנטי פונג, או ג'ל ריכוך של חברת היפנוטיק, או קארט -משחה לציפורן חודרנית, או אבקה צימחית. ברצוני לשאול, היכן ניתן לרכוש את החומרים הללו באיזור רמת גן, והאם הטריק שנראה לי להקלה על המצב, נראה גם לכן? והאם השימוש בחומרים הללו על הציפורן הישנה, יכול להזיק בצורה כלשהי לחדשה הצומחת עתה תחת הישנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התודה חסרה

יגאל
    20/03/2009

שלום לכן, מתנצל, שכחתי לחתום בתודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורן חודרנית

אילנה כסיף
    22/03/2009

שלום יגאל,
    אכן, קיימים בשוק מספר חומרים לריכוך הציפורן החודרנית. תהליך של טיפול בציפורן חודרנית חייב להיות מלווה בטיפול של פדיקוריסטית ראשית כדי לעקוב אחר הצמיחה ושנית כדי לשייף את הציפורן החודרנית כשהיא צומחת.
    ניתן לבצע את הטיפול ולרכוש את המוצרים אצל רוב הפדיקוריסטיות המוסמכות. אם תרצה שאני אראה את הציפורן אתה מוזמן. אני יושבת ברמת גן ברחוב שד' ירושלים 27. 03-6787949.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לאילנה

יגאל
    22/03/2009

שלום אילנה, מודה על התיחסותך הזריזה - כבר הספקתי להשאיר לך הודעה לגבי תיאום מפגש. שיהיה שבוע טוב, יגאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה! נתראה

אילנה כסיף
    23/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יגאל תעשה טיפול עם אבקה של סיאל

מורג
    27/03/2009

היי יגאל, תבקש מאורנה שתעשה לך את הטיפול עם האבקה של ciel
    היא מצויינת ואורנה גם עובדת מצויין
    אני רואה את התוצאות מלקוחות שלי שהייתה להן את אותה הבעיה וזה נפטר מצויין
    מורג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו