מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריכוך ציפורן מתה שתחתה צומחת חדשהיגאל20/03/2009
יש לי ציפורן בוהן רגל שבעקבות דם קרוש שהצטבר תחתיה (בעקבות שבר בכף הרגל), שבקה חיים. הציפורן נעשתה קשה מאד, וקשה לגזירה וחודרנית! עתה, לאחר 3 חודשים, מבצבצת בתחתיתה ציפורן חדשה שכנראה דוחפת את הציפורן המתה שמעליה, והיות שהמתה היא חודרנית, התהליך כואב מאד. לא בא לי לתלוש את הציפורן הישנה באופן כירורגי! עלה בדעתי לרכך אותה עד לנפילתה בעזרת חומר עזר. קראתי בפורום שלכן על מספר חומרים: ג'ל ריכוך מסדרת אנטי פונג, או ג'ל ריכוך של חברת היפנוטיק, או קארט -משחה לציפורן חודרנית, או אבקה צימחית. ברצוני לשאול, היכן ניתן לרכוש את החומרים הללו באיזור רמת גן, והאם הטריק שנראה לי להקלה על המצב, נראה גם לכן? והאם השימוש בחומרים הללו על הציפורן הישנה, יכול להזיק בצורה כלשהי לחדשה הצומחת עתה תחת הישנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התודה חסרה
יגאל20/03/2009שלום לכן, מתנצל, שכחתי לחתום בתודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית
אילנה כסיף22/03/2009שלום יגאל,
אכן, קיימים בשוק מספר חומרים לריכוך הציפורן החודרנית. תהליך של טיפול בציפורן חודרנית חייב להיות מלווה בטיפול של פדיקוריסטית ראשית כדי לעקוב אחר הצמיחה ושנית כדי לשייף את הציפורן החודרנית כשהיא צומחת.
ניתן לבצע את הטיפול ולרכוש את המוצרים אצל רוב הפדיקוריסטיות המוסמכות. אם תרצה שאני אראה את הציפורן אתה מוזמן. אני יושבת ברמת גן ברחוב שד' ירושלים 27. 03-6787949.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאילנה
יגאל22/03/2009שלום אילנה, מודה על התיחסותך הזריזה - כבר הספקתי להשאיר לך הודעה לגבי תיאום מפגש. שיהיה שבוע טוב, יגאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה! נתראה
אילנה כסיף23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יגאל תעשה טיפול עם אבקה של סיאל
מורג27/03/2009היי יגאל, תבקש מאורנה שתעשה לך את הטיפול עם האבקה של ciel
היא מצויינת ואורנה גם עובדת מצויין
אני רואה את התוצאות מלקוחות שלי שהייתה להן את אותה הבעיה וזה נפטר מצויין
מורג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)