מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פדיקוריסטית בכפר סבאהדס13/04/2009
אני מחפשת מישהי/מישהו שעושה פדיקור רפואי באזור כפר סבא.
הפדיקור עבור הרגליים של בעלי.. רגליים עם פיצוצים רבים ובעיות יובש קשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לאף אחד המלצה? מוכנה גם ברעננה
הדס16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור
מיכל30/04/2009שמי מיכל ואני פדיקוריסטית מנווה ימין ני בתחום כבר 10 שנים אם את מעוניינת צרי איתי קשר לטל 5702385 - 052
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקוריסטית בכפ"ס
עינב01/06/2009בכפ"ס, מעל קניון ערים יש פדיקורסטית נפלאה בשם חנה.
טיפלה לי בציפורן חודרנית שנוצרה עקב פציעה.
עשתה זאת במסירות ובנועם.
חנה 0522530222
היא מקבלת בקליניקה הפרטית שלה בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה פדיקורסיטית מעולה!
עדי30/06/2009גם אני הייתי אצל חנה מעל קניון ערים טיפלה לי ביבלות מורכבות והצילה אותי... כן ירבו בעלות מקצוע כאלו עם כזאת איכפתיות ותשומת לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור בכפר סבא
אופירה23/06/2009שמי אופירה פדיקוריסטית רפואית מכ"ס יש לי הכשרה של כמעט שנה אצל אלי לב בפדיקור רפואי,
אני גם מגיעה הביתה (לרוב הגברים זה יותר נוח). 052-2808436* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקוריסטית רפואית מעולה !
אמיר01/07/2009גם אני ביקרתי אצל חנה לוי בכפר סבא (מעל קניון ערים)
היתה לי פטריה עקשנית בציפורן ועור יבש קטלני ברגליים לאחר מספר טיפולים
הרגליים שלי מחאו כפיים - אין ספק התרשמתי לטובה.
המון תודה, עלי והצליחי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא תחזור הציפורן החודרנית
דולי26/07/2009שאלה לאילנה כסיף אולי תוכלי לעזור ולהגיד לי מה אני עושה כדי לא לסבול יותר מציפורן חודרנית כל פעם מוציאים לי וזה חוזר אין משהו מונע
ולמה כל פעם בטיפול זה לוקח ים של זמן להוציא את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה- קני אבקה
לילך29/07/2009אבקה לציפורן חודרנית של חברת סיאל תפתור אותך מהבעיה לתמיד
ממליצה לך מנסיון רב
לילך
פדיקוריסטית מרעננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)