מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאריות עור לאחר שימוש בגרדוטלי21/04/2009
אני פדיקוריסטית רפואית ויש לי בעיה בנוגע לשאריות של עור אחרי השימוש בגרדו בכף הרגל, אני לא מצליחה להגיע למצב שבו העור נקי לחלוטין משאריות עור, אני יודעת להשתמש היטב בסכין וגם לאחר מכן אני משייפת עם משייף אבל עדיין העור לא חלק ותמיד נשארות חתיכות קטנות, אשמח לקבל מכן טיפים בנוגע לעיניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאריות של עור לאחר שימוש בסכין
אילנה כסיף23/04/2009שלום טלי,
את יכולה להחליק את העור עם משייף איכותי זה בדרך כלל פותר את הבעיה. אם את עדיין לא מסתדרת את יכולה להשתמש בחומר שנקרא מסיר קאלוס להניח אותו על העקבים או על האזורים שדרוש להחליקם לעטוף בניילון לדקה עד שלוש דקות . להסיר ניילון, לנגב את הרגל עם נייר הפדיקור ולשייף אז עם הרשפל. מובטחת לך רגל חלקה לחלוטין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
טלי26/04/2009רציתי לדעת אם יש משייף מסויים שאת ממליצה עליו? בנוגע לחומר איני מעוניינת להשתמש בו כי ראיתי טיפולים מקצועיים ללא החומר שבהם כף הרגל יוצאת ממש חלקה עם גרדו ומשייף בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באופן אישי משתמשת ב OPI
אילנה כסיף28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)