שאריות עור לאחר שימוש בגרדו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאריות עור לאחר שימוש בגרדו
    טלי
    21/04/2009

אני פדיקוריסטית רפואית ויש לי בעיה בנוגע לשאריות של עור אחרי השימוש בגרדו בכף הרגל, אני לא מצליחה להגיע למצב שבו העור נקי לחלוטין משאריות עור, אני יודעת להשתמש היטב בסכין וגם לאחר מכן אני משייפת עם משייף אבל עדיין העור לא חלק ותמיד נשארות חתיכות קטנות, אשמח לקבל מכן טיפים בנוגע לעיניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאריות של עור לאחר שימוש בסכין

אילנה כסיף
    23/04/2009

שלום טלי,
    את יכולה להחליק את העור עם משייף איכותי זה בדרך כלל פותר את הבעיה. אם את עדיין לא מסתדרת את יכולה להשתמש בחומר שנקרא מסיר קאלוס להניח אותו על העקבים או על האזורים שדרוש להחליקם לעטוף בניילון לדקה עד שלוש דקות . להסיר ניילון, לנגב את הרגל עם נייר הפדיקור ולשייף אז עם הרשפל. מובטחת לך רגל חלקה לחלוטין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

טלי
    26/04/2009

רציתי לדעת אם יש משייף מסויים שאת ממליצה עליו? בנוגע לחומר איני מעוניינת להשתמש בו כי ראיתי טיפולים מקצועיים ללא החומר שבהם כף הרגל יוצאת ממש חלקה עם גרדו ומשייף בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני באופן אישי משתמשת ב OPI

אילנה כסיף
    28/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו