מחפשת פדיקוריסטית מאיזור המרכז ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת פדיקוריסטית מאיזור המרכז ???
    כלנית
    13/08/2007

שלום רב,

אני כ"כ שמחה שמצאתי את הפורום שלכם, בכלל לא ידעתי על קיומו והיה בהחלט יכול לעזור לי בעבר.

יום הולדתו של בעלי יתקיים ביום רביעי ואני רוצה להזמין לו פדיקור הביתה. אנו גרים על גבול ת"א / גבעתיים.

האם אתן מכירות מישהיא טובה והיגיינית שיכולה לבוא הביתה ומאיזור המרכז ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי כלנית

אורנה
    16/08/2007

קודם כל מזל טוב לבעלך ,איזה כיף לראות אנשים כמוך שחושבים שטיפול פדיקור יכול להיות הפתעה מפנקת ליום הולדת (טיפול ברגלים משיג לעיתים אפקט גדול יותר מאשר מסג' בכל הגוף)
    אין לי לצערי מישהיא ספטיפית להמליץ עליה מה שאני יכולה להציע לך זה להתקשר לכמה פדיקוריסטיות להסביר לה לאיזו מטרה ולברר מה היא מציעה בטיפול למשל
    1. האם היא עושה טיפול פראפים
    2. האם היא מקדישה זמן לעיסוי,יש פדיקוריסטיות שהינן גם רפלקסולוגיות ואז ניתן לשלב.
    אני בטוחה שתמצאי מישהיא שמסוגלת להעניק טיפול מורחב ומפנק שבאמת יענה על מה שאת מבקשת עבור בעלך.
    במידה ואת זקוקה לעצה נוספת אנחנו כאן בשבילך.

שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אורנה :-)

כלנית
    19/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכלנית -באזור מרכז

כינרת
    25/08/2007

פדיקוריסטית רפואית,בעלת ותק מקצועי באה לבית הלקוח- ,noon22@'walla.co.il,
    0503-882227

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו