מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריכוך עור בפדיקורנועה17/08/2007
לאורנה, מבקשת לדעת מה את ממליצה להוסיף לאמבט ההשרייה של הרגליים לפדיקור כדי לרכך את העור . כפדיקוריסטית אני נתקלת במצבים של עור כל כך קשה שלא עבר טיפולים או הוזנח ומתקשה להסיר את העור הקשה בעקבים ובבוהן ורוצה להיעזר גם בשמנים ארומטיים כדי שהטיפול יהיה "משודרג". אודה על המלצותייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריכוך עור בפדיקור
אורנה רז19/08/2007הי נועה - מתנצלת על העיכוב בתשובה.
כדי לטפל בעו קשה ומוזנח ניתן להוסיף למים סבון עצף התה,בנוסף חיצת הרגלים בסבון עץ התה מכך מאד את העור,בנוסך יש להשות את הרגל לפחות 10 דקות כדי לרככה.
במהלך הטיפול כאשר,העור מתקשה שוב (קיימים סוגי עור שונים)ניתן למרוח סבון עץ התה לנגב בלי לשטוף ולהמשיך לעבוד ,גם מריחת קרם עיסוי עוזרת כמובן שאז יש לעבוד מאד בזהירות עם הסכין או הקרדו כדי לא לגרום חתך. - אנא הזהרי .
עור קשה ומוזנח הוא מאד מתעתע , כי מתחתיו עשוי להיות עור מאד דק ופגיע שבשל כך בעצם הגוף יצר את שכבת ההגנה.
לגבי שאלתך על שמנים ארומטיים - אין לי תשובה עליך לפנות למישהיא שמתמצאת בתחום או לחפש מידע בנושא באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנה - תודה על המלצתך
נועה19/08/2007תודה על העצה להשתמש בסבון עץ התה - לא ידעתי שהוא מרכך, רק שהוא מומלץ בגלל התכונות האנטיספטיות.
אשמח אם תוכלי להמליץ עלי למי שמחפש קוסמטיקאית (ופדיקוריסטית) באזור השרון - אני עושה גם פדיקור רגיל וגם "יבש" של קארט ומטפלת גם בגברים וגם בנשים.
ניתן לפנות במייל או בפלפון ואני זמינה לתורים גם בסופי שבוע.
054-6626116 [email protected]
תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)