ריכוך עור בפדיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריכוך עור בפדיקור
    נועה
    17/08/2007

לאורנה, מבקשת לדעת מה את ממליצה להוסיף לאמבט ההשרייה של הרגליים לפדיקור כדי לרכך את העור . כפדיקוריסטית אני נתקלת במצבים של עור כל כך קשה שלא עבר טיפולים או הוזנח ומתקשה להסיר את העור הקשה בעקבים ובבוהן ורוצה להיעזר גם בשמנים ארומטיים כדי שהטיפול יהיה "משודרג". אודה על המלצותייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריכוך עור בפדיקור

הוספת תגובה

• ריכוך עור בפדיקור

אורנה רז
    19/08/2007

הי נועה - מתנצלת על העיכוב בתשובה.
    כדי לטפל בעו קשה ומוזנח ניתן להוסיף למים סבון עצף התה,בנוסף חיצת הרגלים בסבון עץ התה מכך מאד את העור,בנוסך יש להשות את הרגל לפחות 10 דקות כדי לרככה.
    במהלך הטיפול כאשר,העור מתקשה שוב (קיימים סוגי עור שונים)ניתן למרוח סבון עץ התה לנגב בלי לשטוף ולהמשיך לעבוד ,גם מריחת קרם עיסוי עוזרת כמובן שאז יש לעבוד מאד בזהירות עם הסכין או הקרדו כדי לא לגרום חתך. - אנא הזהרי .
    עור קשה ומוזנח הוא מאד מתעתע , כי מתחתיו עשוי להיות עור מאד דק ופגיע שבשל כך בעצם הגוף יצר את שכבת ההגנה.
    לגבי שאלתך על שמנים ארומטיים - אין לי תשובה עליך לפנות למישהיא שמתמצאת בתחום או לחפש מידע בנושא באינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורנה - תודה על המלצתך

נועה
    19/08/2007

תודה על העצה להשתמש בסבון עץ התה - לא ידעתי שהוא מרכך, רק שהוא מומלץ בגלל התכונות האנטיספטיות.
    אשמח אם תוכלי להמליץ עלי למי שמחפש קוסמטיקאית (ופדיקוריסטית) באזור השרון - אני עושה גם פדיקור רגיל וגם "יבש" של קארט ומטפלת גם בגברים וגם בנשים.
    ניתן לפנות במייל או בפלפון ואני זמינה לתורים גם בסופי שבוע.
    054-6626116 [email protected]
    תודה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו