מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב,כרמית21/08/2007
שלום רב,אני מתביישת בציפורניים שברגליים שלי,יש לי פטרות ואני בגיל 30,ובציפורני הבוהנים שלי,רואים כאילו הציפורן חתוכה באמצע,וזה ממש מגעיל ולא יפה....לא היה לי אף פעם פטרות ברגליים,איך זה בא פתאום?מדבק?איך מטפלים בכאלו ציפורניים??תודה רבה כרמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות
אורנה רז21/08/2007הי כרמית - כל הכבוד שפנית לפני שאת טומנת את רגליך בחול.
מקור הפטריות יכול להיות או מבריכות שחיה,חדר כושר,או אף כתוצאה ממחלה בגוף שאיפשה לפטריות שקיימות בגוף לצאת בחגיגה,גם מצב סטרס עשוי לגרום להן להתפרץ וכאלה לא חסרים לנו בחיים.
ומה עושים מאן - להתביש זה בטח לא פתרון,עליך למצוא פדיקוריסטית מקצועית באיזור מגוריך שקודם כל תחזיר לרגלים את מראן האנושי,ויתכן שתמליץ לך על טיפול מתאים. במקביל את יכולה לפנות לרופא עור לאבחון סוג הפטריה (אל תמהרי לקחת כדורים - חלקם אוהבים את הפתרון) עם קצת מאמץ יש להם גם פתרונות אחרים. הפניה לרופא לא מפריעה לפניה לפדיקוריסטית שתאפשר לך להמשיך להנות משלל הסנדלים שרכשת לקיץ.
בהצלחה - לא להתיאש !!! אלתכנעי לפטריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)