ציפורניים דקיקות ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורניים דקיקות ..
    .....
    06/06/2009

שלום !
    הבעיה שלי היא שהציפורניים שלי גם סיידיים וגם ברגליים דקיקות שבריריות ומתקלפות .
    ניסיתי לשים מחזק טוב של תפוח , זה עזר אבל ברגע שהפסקתי הכל חזר להיות כמו שהיה לפני .
    ניסיתי להאריך אותן אבל הן תמיד התקפלו והיו נשברות מהר , הן גם גודלות ממש לאט ,
    פעם הן היו צומחות מהר אבל כניראה בגלל שהייתה תקופה שהייתי גוזזת אותם עם השיניים הם התחילו לצמוח לאט.
    האם יש דרכי טיפול טבעיים מחומרים שאפשר למצוא בבית , או קרמים ותכשירים למיניהם לחיזוק הציפורניים .
    ומה אפשר לעשות כדי להוסיף להן עובי ? , אני מאריכה אותם עכשיו ואני לא רוצה שהם יתקפלו או ישברו לי .
    האם יש דרכים לגידול ציפורניים ?
    אפשר לעשות משהו שהן יצמחו מהר יותר?\\
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורניים דקיקות ..

הוספת תגובה

• ציפורניים שבירות

אילנה כסיף
    07/06/2009

שלום מישהי,
    הציפורניים שלך שבירות כי זה המבנה שלהן. כדי לחזק אותן את יכולה להשתמש במחזק ציפורניים של OPI שנקרא NAIL ENVY. את יכולה לתת להם גם חיזוק מכני בצורה של ציפוי על הציפורן הטבעית בג'ל שניתן להמיסו.
    בנוסף כדאי לשים מסביב לציפורניים שמן הזנה כדי שהציפורניים לא ישברו ולעסות עם השמן את שורש הציפורן למטרות חיזוק.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו