טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. רציתי לדעת מה בעצם ההבדל בין פדיקור רפואי לפדיקור רגיל. האם יש הבדל אמיתי בתוצאות? האם הלימודים הם אחרים, או שרגל זו רגל (וסלחו לי אם אני עוברת על החוקים של המקצוע ברגע זה, אני באמת לא מבינה בתחום).
בנוסף, כמה זמן אורך טיפול פדיקור ממוצע?
תודה רבה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום תמר, פדיקור הוא טיפול בכף הרגל. העינין הוא שיש טיפול פינוק שכולל לק פילינג ועיסוי ויש טיפול שנקרא רפואי שמתמקד בבעיות כגון פטריות עור עבה או סדוק ציפורן חודרנית יבלות וכיוצ"ב. טיפול פדיקור נמשך בין חצי שעה לשעה + תלוי מה צריך לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד