מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם ציפורן חודרניתמרים06/07/2009
שלום,יש לי כל הזמן בעיות בציפורן הגדולה ברגל,כל פעם שאני גוזרת ציפורנים לאחר שבוע שבועיים אני מתחילה לסבול מכאבים,ככל הנראה הציפורן נכנסת לי לצד..
מה עושים כשמתחילים לסבול מכאלה כאבים בציפורן הגדולה,כדאי לפנות לרופא כירוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אילנה כסיף06/07/2009מרים שלום,
כדי להרוג זבוב לא תמיד צריך לירות בתותח. לפני שאת פונה לכירורג נסי טיפול של פדיקוריסטית. היא תשייף את הפינה שחודרת לך לעור ותקל מייד עם הכאב. כמו כן הקפידי ללכת עם נעלים נוחות שלא לוחצות על האצבעות. אני מאמינה שאם הבעיה אינה צמיחה לרוחב של הציפורן ניתן פתור את הבעיה ללא התערבות כירורגית.
אם את צריכה המלצות על פדיקוריסיות את יכולה לעיין באתר זה או לפנו אלינו באופן אישי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מרים
ענבר בשן08/07/2009ראשית עליך ללמוד כיצד גוזרים ציפורניים באופן נכון,יתכן וטיפול אחד בידי איש מקצוע ילמד אותך כיצד לגזור מבלי לגרום לציפורן לגדול לתוך הפינה בצורה חודרנית.
שנית אם ישנה בעיה קיימת של ציפורן חודרנית יש לנו שיטה יחודית לטיפול, פשוטה מאוד וללא כאבים מהסיבה הפשוטה שכשאת מנסה להוציא את הציפורן מהבשר לבד את פוצעת את עצמך ופוגעת בבשר,ואנו עושים זאת מבלי לפצוע ומבלי להכאיב.
ענבר בשן
פדיקוריסטית רפואית מומחית לכף הרגל
נהריה,הרצל 69 -0506595280 medical lev pedicure* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפול יעיל
שני20/07/2009יש טיפול שעוזר לאחות רקמות בעור אחרי הסרת הציפורן מניסיון הטיפול עוזר כבר אחרי כמה ימים והוא די זול שווה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש אותה בעיה
she03/09/2009שלום גם אני סובלת מאותה הבעיה
איפה יש פדיקורסית טובה באשדוד שתטפל לי בבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בשביל לקבל מענה בבקשה
she14/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לגזור את הציפורניים ישר
אילנה כסיף15/09/2009במידה שהבעיה חוזרת נא לפנות לפדיקוריסטית. ראי תגובתי למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנכד שלי היה כבר אצל רופא כרוג
דבורה וייס11/10/2009הצפורן חודרנית הוא סובל מאוד איפה ניחתן לטפל ברגל של הילד אנחנו גרים בחיפה אני יודעת שיש פדקור רפואי בנוה שאנן רחוב הגליל את מכירה תוכלי להפנות אותנו אליו 048234534
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)