שאלות לגבי פדיקור רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי פדיקור רפואי
    אורטל
    12/07/2009

היי..
    אני פדיקוריסטית חדשה יחסית.. ורציתי לדעת מס' דברים שלא למדתי עליהם בקורס..
    1. לאחר שהוצאתי ציפורן חודרנית, איך גורמים לה שלא תחזור יותר?
    2. אותו הדבר לגבי יבלות למיניהם..
    3. מהו הטיפול בעל אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר לפטרת ציפורניים? והאם הוא מטפל בכל סוגי הפטרת?
    4. מהם החומרים שאני צריכה כדי לטפל בכל המחלות הנ"ל(ציפורן, יבלת, ופטרת) והיכן אני משיגה אותם???
    תודה רבה רבה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי פדיקור רפואי

הוספת תגובה

• שלום לך אורטל

אלי לב
    13/07/2009

שלום לך אורטל
    לאחר שקראתי בעיון את השאלות שלך הגעתי למסקנה שהתשובה בשבילך צריכה להיות קורס חדש של 200 שעות ואם להיות רציניים אז אפשר ללמד ציפורן שלא תחזור לאותו מסלול שהיה קודם לתוך הבשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורטל

אילנה כסיף
    13/07/2009

שלום וברוכה הבאה למקצוע המדהים של מני/פדי וכמובן ברוכה הבאה לפורום.
    1. ציפורן חודרנית נוצרת מכמה סיבות בינהן נעילת נעלים צרות הלוחצות על האצבעות והציפורנים וכך הן מקבלות קימור או גזירה לא נכונה של ציפורניים - כאשר חותכים את הפינות של הציפורן גורמים לחלק מהציפורן לצמוח לתוך העור או מסיבה ששרש הציפורן צומח לרוחב ולא לאורך.
    אם הסיבה אינה בשורש הציפורן ניתן לשייף את הפינה שחודרת לתוך העור ולאט לאט לגרום לציפורן להתארך עד לאורך מיטת הציפורן ואז היא מפסיקה להיות חודרנית.
    במידה שהסיבה היא צמיחה לא נורמלית של המטריקס יש להפנות לפודיאטור או לכירורג.
    2. יבלות תמיד יחזרו משום שהן מעטה הגנה אשר מפתח הגוף כתוצאה מלחץ שמופעל על עצם או רקמה. יש סוגים שונים של יבלות יבלת לחץ יבלת מסמר יבלת ויראלית ועוד.
    3.טיפול בטפטרת הציפורניים מחייב רתימה של הלקוח לצורך ריפוי סדרת האנטיפנג הוכחה כיעילה לפתרון בעיות פטרת. במכון חשוב לשייף את הציפורניים ולגזור את רוב הציפורן שמכסה את הפטריה.
    4. אני מציעה לך בחום לחזור לבית הספר ולחדד את הידע שלך בכל הנושאים ששאלת. כי בלי לדעת לא תוכלי לעבוד ובפורום את לא יכולה לראות איך הדברים נראים או לראות תהליך טיפולי. חיזרי לבית הספר בו למדת ובקשי להשתתף בשיעורים בהם מודגמים הדברים עליהם שאלת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו