לא עשיתי מעולם פדיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עשיתי מעולם פדיקור
    מיטל
    27/08/2007

שלום רב,
    אני בת 30 וחצי , לא הסרתי מעולם עור קשה. אמרו לי שברגע שמתחילים אין דרך חזרה ואצטרך לעשות כל הזמן.
    יש לי מעט עור קשה בעקב של כף הרגל ושאלתי היא האם כדי להתחיל כעת? הבנתי שאפשר לשפשף עם אבן מיוחדת ולאו דווקא להוציא עור קשה עם סכין.
    שאלה שנייה ברשותך, האם יש קשר בין עור קשה לבין כאבי גב? זאת אומרת האם יכול להיות שהעור הקשה גורם לכאבי גב?
    רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עשיתי מעולם פדיקור

הוספת תגובה

• לא עשיתי מעולם פדיקור

אורנה רז
    27/08/2007

מיטל ערב טוב -
    1. עו קשה לא גדל כדי שיהיה לפדיקוריסטיות עבודה. עור קשה נוצר מעמידה ממושכת,משקל,מתחים(שלא חסרים לנו בחיים).,הליכה יחפים,סנדלים פתוחות ועוד.אם מסירים אותו גדל מה שהגוף צריך כדי להגן על עצמו.יחד עם זאת ישנם כיום אמצעים להסירו בלי סכין כמו כן,קיימים חומרים המאפשרים לשמור על כף הרגל רכה,מרוככת המאפשרת נוחות מירבית לגוף.

2. אין קשר בין עור קשה וכאבי גב,יתכן שבשל בעיות גב המשפיעות על היציבה נוצר עור קשה בשל עומס על אזורים ברגל.

ממליצה לך למצוא פדיקוריסטית מקצועית ולבקש יעוץ.
    בהצלחה.ושבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו