מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא עשיתי מעולם פדיקורמיטל27/08/2007
שלום רב,
אני בת 30 וחצי , לא הסרתי מעולם עור קשה. אמרו לי שברגע שמתחילים אין דרך חזרה ואצטרך לעשות כל הזמן.
יש לי מעט עור קשה בעקב של כף הרגל ושאלתי היא האם כדי להתחיל כעת? הבנתי שאפשר לשפשף עם אבן מיוחדת ולאו דווקא להוציא עור קשה עם סכין.
שאלה שנייה ברשותך, האם יש קשר בין עור קשה לבין כאבי גב? זאת אומרת האם יכול להיות שהעור הקשה גורם לכאבי גב?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עשיתי מעולם פדיקור
אורנה רז27/08/2007מיטל ערב טוב -
1. עו קשה לא גדל כדי שיהיה לפדיקוריסטיות עבודה. עור קשה נוצר מעמידה ממושכת,משקל,מתחים(שלא חסרים לנו בחיים).,הליכה יחפים,סנדלים פתוחות ועוד.אם מסירים אותו גדל מה שהגוף צריך כדי להגן על עצמו.יחד עם זאת ישנם כיום אמצעים להסירו בלי סכין כמו כן,קיימים חומרים המאפשרים לשמור על כף הרגל רכה,מרוככת המאפשרת נוחות מירבית לגוף.
2. אין קשר בין עור קשה וכאבי גב,יתכן שבשל בעיות גב המשפיעות על היציבה נוצר עור קשה בשל עומס על אזורים ברגל.
ממליצה לך למצוא פדיקוריסטית מקצועית ולבקש יעוץ.
בהצלחה.ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)