פדיקור וכימוטרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פדיקור וכימוטרפיה
    אבישי
    15/07/2009

כתוצאה מטיפול תרופתי שאני מקבל, נוצר יובש וקילוף קשה של עור בכפות הרגליים. האם יש לכם עצה להקלת התופעה? בזמן הפסקה בטיפול אינני סובל מהתופעה כלל אך רוב הזמן היא קיימת ומציקה מאד. אודה על תשובה, גם מבעלי/בעלות נסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פדיקור וכימוטרפיה

הוספת תגובה

• כף רגל יבשה עקב טיפול כימו

אילנה כסיף
    15/07/2009

שלום אבישי,
    במצב של טיפול כגון כימו לא מומלץ להשתמש בתכשירים בעלי הרכבים כימיים שמקורם בשמן מינרלי(שמנים שמקורם באדמה). קרם טוב וזול שאפשר לקנות בקופ"ח הוא קרם אקווה. זהו קרם על בסיס מים. אם הוא לא עוזר ניתן להשתמש בקרמים עשירים יותר שהם על בסיס חמאת שיאה עם תוספים של ויטמינים ואנטיאוקסידנטים כגון קאלוס תרפי (callus therapy)של חברת OPI אשר נוצר במטרה לרכך את העור היבש.
    לפני שאתה הולך לעשות קניות אנא נסה למרוח על כפות הרגלים שמן זית עד לספיגה מלאה לפעמים זה עוזר ומקל על התופעה אם זה לא עוזר אין ברירה אלא לקנות קרם ולמרוח.
    בברכת רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיקור וכימו

אבישי
    15/07/2009

תודה על המענה המהיר. ניסיתי כבר לטבול את הרגליים באמבט של שמן זית. לא עזר. ניסיתי גם למרוח חינה וגם זה לא עזר. מדי 3-4 שבועות אני הולך לפדיקוריסטית וזה מקל אך במעט. אני חושב שאנסה את השמנים שהמצצת עליהם. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה ובאהבה, ספר לנו מה עוזר כדי ש

אילנה כסיף
    16/07/2009

אחרים יוכלו להנות גם מהניסיון שלך.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו