מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת מכף הרגל שלי.... :(דידי28/07/2009
שלום, לפני כשבועיים הלכתי לפדיקוריסטית לאחר שהמצב בכפות הרגליים שלי הגיעו למצב ממש רע.
היא הטבילה את כפות רגליי במים חמים עם סבון ואז הסירה לי את העור היבש בסכין ושמה איזה קרם וזהו. האם זה בסדר מבחינת פדיקור שיגרתי ממוצע?
בכל מקרה, הבעיה היא - שגם אחרי הפדיקור הרצחני הזה (היה בפח שלה איזה חצי קילו של עור יבש לדעתי...) העור היבש עדיין חוזר! אני מקפידה לשים בכל הזדמנות קרם עם שמן אובלפיחה ומקפידה לרחוץ רגליים בסוף כל יום.
מה גם, שהעור היבש חוזר והלכלוך שמצטבר במהלך היום נתקע שם! וגם אם אני משפשפת עם הליפה הכי רצחנית הוא עדיין תקוע שם! כלומר, גם אחרי המקלחת הרגל נקייה אבל בעקב יש פס שחור שנדבק לעור הקשה ולא עוזב!
האם ללכת שוב לפקידוריסטית? מה עושים עם זה ואיך נמנעים? תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתיאש! חבל, יש מה לעשות!!!!!!!!
אילנה כסיף29/07/2009הי דידי.
זו בדיוק הסיבה (או לפחות אחת מהן) שאנו לא ממליצים להסיר קאלוס (עור קשה) עם סכינים. הקאלוס שמצטבר מהווה פגוש לכף הרגל מזעזועים ומכות שהוא סופג וזו הסיבה שלחלק מהאנשים יש קאלוס רב ולחלק פחות. ברגע שמסירים בפעולה חודרנית (עם סכינים)את הפגוש הזה הגוף חשוף יותר ולכן הוא מצמחי עור עבה יותר. מה גם שמצטבר לכלוך בעור שנותר חשוף ויש לשייף אותו במשיף גס כדי שיחזור להיות נקי.
לכן יקירה, אני מאד ממליצה לעוש פדיקור ללא סכינים. ישנם היום מוצרים מקצועיים שאפילןו מתאימים לעור רגיש כמו של חולי סכרת וניתן במכון להסיר עור ולבצע טיפול פדיקור מעולה גם ללא סכין.
בבית, הקפידי למרוח על העור קרם רגלים עשיר ומדי פעם (נאמר אחת לשבוע)לעושת פילינג ולקרצף את העור הקשה בעזרת פצירה לכף הרגל.
אם ראית השורדות שלשום דיברו בדיוק על זה וגם הדגימו את מה שהסברתי כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)