מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בעור בכף הרגלרועי03/08/2009
יש כמה דברים מציקים ברגל אני בן 15 -
אני משחק כדורסל אז הרגל שלי זזה בנעל די הרבה
לאחרונה ראיתי שנוצר לי עור קשה במרכז כף הרגל בחלק העליון וזה לא עובר לי - אני משתמש במדרסים מכיוון שיש לי פלטפוס וגם השתמשתי בבית באבן ספוג כזאת שמורידה עור קשה המצב השתפר אבל זה לא עובר וכאשר אני מוריד עור נשאר סימן אדום שלא עובר באותה צורה עגולה של העור הקשה.
דבר נוסף הוא שבזרת מצידה הימין העור ממש אדום כנראה מחיכוך עם הנעל אבל גם אם אני הולך שבועיים בלי נעליים זה לא עובר מה לעשות?
דבר אחרון זה שעל האצבעות יש לי כאלו ערמות עור לא בדיוק קשה...קשה לי להסביר אבל זה נוצר לדעתי גם מחיכוך בנעל...אני מדבבר על עיגולים כאלה בפרקים של האצבעות מה לעשות עם זה?
תודה רבה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי הכדורסלן
אילנה כסיף04/08/2009שלום רועי,
העור הקשה הוא ההגנה של הגוף מהמכות והחיכוך אליהן הוא נחשף עקב הפעילות שלו. זה לגמרי נורמלי. המחיר הוא שצריך ללכת לפדיקוריסית או לטפל לבד בבית ולהסיר את העור הקשה במידה (לא יותר מדי). חשוב לשמור על העור שיהיה רך - לשמן אותו, למרוח קרם רגלים, ולהגן באבקת כותנה מפני רטיבות כד'י לא לפתח פטריות.
חשוב לי לומר לך שאתה עושה נכון. יש להסיר את העור הקשה במידת האפשר עם אבן או משייף ולשים קרם כדי לרכך אותו.
העור לעולם לא יחזור להראות כמו עור של תינוק (אולי למעט זמן אחרי טיפול פדיקור) אבל זה המחיר (הזול )על עבודת רגלים טובה.
תמשיך ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לעור אדמומי בזרת
רועי05/08/2009מה אני יכול לעשות ? יש לי עור אדום כנראה משיפשופים ולא נראה לי לשפשף עם האבן יעזור להעביר תאדימות וגם הלכתי שבועיים עם נעליים פתוחות וגם זה לא עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות
אילנה כסיף09/08/2009רועי שלום, קודם כל יפה שהלכת עם נעלים פתוחות, אבל רק שבועיים זה לא מספיק. גם כשאתה נועל נעלים סגורות הקפד על מספר כללים: הנעלים לעולם לא לוחצות ותמיד עם גרב כותנה. רצוי לשים ישירות על הרגלים אבקת כותנה למניעת שפשוף ולמניעת ריחות.
האדמומיות יכולה להווצר מכמה סיבות שלח תמונה ונראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי שלום
אופירה דטמר18/11/2009אחלף את הנעליים!!
אם הן זזות בתוך הנעל זה אומר שהמידה שלהן גדולה מידי. זאת יכולה להיות הסיבה העיקרית לבעיותייך. החיכוך עם הנעל רב יותר כאשר הנעל לא במידה הנכונה.
בהצלחה,
אופירה דטמר, פדיקוריסטית רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)