מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורן חודרנית חוזרת שוב ושובעידן11/08/2009
אז ככה ליפני כ3-4 חודשים ועברתי כריתת ציפורן
אבל זה עכשיו זה חזר זה עוד לא במצב נואש כמו בפעם שמיקודם אבל אני מפחד שזה יגיע לאותו המצב
הייתי אצל פידיקוריסטית והמצב ניהיה גרוע
עכשיו ממה שאני הבנתי הציפורן גודלת לי מיתחת לעור כך שלא רואים את כול ההציפורן (יש חלק מיתחת לעור )
מה אני יכול לעשות?
אנהי שמעתי שאפשר להוריד את התאים שיוצרים את הציפורן כדי שהיא לא תיצמח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אילנה כסיף12/08/2009עידן שלום רב,
אני מניחה שהגעת לניתוח של הציפורן החודרנית בשל צמיחה לא תקינה - שורש הציפורן צומח לרוחב וגם לאורך- זו בדרל כלל הסיבה שמנתחים ציפורן חודרנית. אנא חזור לרופא שניתח אותך וספר לו על הבעיה. פדיקוריסטית לא תוכל לפתור את הבעיה במיידי אם בכלל. אם הסיבה לניתוח היא אחרת אנא כתוב לי ונראה מה נוכל ליעץ לך או להפנות אותך למי שיוכל לעזור.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עידן
אופירה דטמר18/11/2009במקרה של ציפורן חודרנית לניתוחים הכירורגים יש סיכויים מאד נמוכים להבראה הציפורן, ואף הם גורמים ליותר נזק.ישנם פדיקוריסטיים רפואים טובים מאד שיכולים לעזור לך בהבראה מוחלטת של הציפורן.
אני ממליצה על אלי לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)