ציפורן חודרנית חוזרת שוב ושוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית חוזרת שוב ושוב
    עידן
    11/08/2009

אז ככה ליפני כ3-4 חודשים ועברתי כריתת ציפורן

אבל זה עכשיו זה חזר זה עוד לא במצב נואש כמו בפעם שמיקודם אבל אני מפחד שזה יגיע לאותו המצב
    הייתי אצל פידיקוריסטית והמצב ניהיה גרוע

עכשיו ממה שאני הבנתי הציפורן גודלת לי מיתחת לעור כך שלא רואים את כול ההציפורן (יש חלק מיתחת לעור )

מה אני יכול לעשות?

אנהי שמעתי שאפשר להוריד את התאים שיוצרים את הציפורן כדי שהיא לא תיצמח ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ציפורן חודרנית

אילנה כסיף
    12/08/2009

עידן שלום רב,
    אני מניחה שהגעת לניתוח של הציפורן החודרנית בשל צמיחה לא תקינה - שורש הציפורן צומח לרוחב וגם לאורך- זו בדרל כלל הסיבה שמנתחים ציפורן חודרנית. אנא חזור לרופא שניתח אותך וספר לו על הבעיה. פדיקוריסטית לא תוכל לפתור את הבעיה במיידי אם בכלל. אם הסיבה לניתוח היא אחרת אנא כתוב לי ונראה מה נוכל ליעץ לך או להפנות אותך למי שיוכל לעזור.
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עידן

אופירה דטמר
    18/11/2009

במקרה של ציפורן חודרנית לניתוחים הכירורגים יש סיכויים מאד נמוכים להבראה הציפורן, ואף הם גורמים ליותר נזק.ישנם פדיקוריסטיים רפואים טובים מאד שיכולים לעזור לך בהבראה מוחלטת של הציפורן.
    אני ממליצה על אלי לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו