מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבתית לעור מסוג TOOLWORXשני08/09/2007
אורנה ההודעה הקודמת פשוט קפצה....באמצע... ובכן זה הסיפור:
רכשתי צבתית לעור מהסוג שבנדון בסניף ר"ג למרות שרציתי בעצם צבתית מסוג BEROX ולא היה. אילנה המלצה לי בחום על הצבתית שבנדון. רכשתי אותה. לא עבר זמן רב ופשוט לא יכולתי להמשיך לעבוד איתה מפני שהיא איבדה את הגמישות שלה (להזכירך זו צבתית שאין לה קפיץ בין הרגליים) היא לא מילאה את הפונקציה שלה וחדלה מלעבוד. ניגשתי לסניף ואילנה אמרה שתפנה ליצרן. לאחר שבוע קיבלתי צבתית חדשה מאותו סוג כמובן. מה אגיד לך? אפילו על רגלי לקוחה אחת לא יכולתי לעבוד כהלכה: הצבתית שוב לא מוכיחה את עצמה, איבדה מגמישותה ולא פועלת כנדרש? זה מתסכל כי זה מפריע למהלך העבודה וגם לא נעים בפני הלקוחה...
שאלותי :
א. האם את מכירה את הפירמה הזו?
ב. מה אני עושה עם הצבתית הזו ?
ג. כבר לא נעים לי לפנות אליהן למרות שהיא לא זולה במיוחד והשקעתי כסף (אבל זה אפילו לא משנה - הענין הוא שלא קיבלתי תמורה תמורת כספי...)
ד. לאחר חיטוי בברביסייד אין בכלל על מה לדבר - הצבתית יוצאת מכלל שימוש.
אני מרגישה שלא קיבלתי תמורה לכספי.
מה את אומרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור שיר
אורנה רז08/09/2007אני לא מכירה את הצבתית הספציפית הזאת,אך הצבתיות בלי הקפיץ הן בד'כ מצוינות ועושות את העבודה.
אין סיבה שלא תוכלי לעבוד,אני מציעה שתפני שוב לסניף ותבדקי אפשרות להחליפה ל - berox* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבתית
אילנה כסיף14/09/2007מור יקירה,
מדוע לא חזרת אלי אם הצבתית לא בסדר? נורא נעלבתי לקרוא בפורום שמכרתי לך משהו שאת לא מרוצה ממנו. את חייבת לחזור אלי וננסה לבדוק מה אפשר לעשות. לשאלת חברת TOOLWORKS היא מהחברות הגדולות בעולם המייצרות צבתיות מקצועיות. לצבתית זו יש קפיץ קטן מוסתר כדי שלא יחלי. אני בעצמי משתמשת במספר צבתיות של חברה זו גם בכיתה וגם במכון הטיפולים ולדעתי זו צבתית מעולה. בכל אופן עיניין של צבתית היא עינין אישי וכל אחת מתחברת למשהו אחר.
את לא צריכה לסבול ולא קנית מוצר ברחוב. גשי לחנות ונפתור את הבעיה
חג שמח ושנה פוריה
אילנה כסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה נשמה כבר לא נעים לי אז ככה -
לילי18/09/2007אם את זוכרת באתי אליך ואת/ רוית החלפתן את זה דרך החברה ברעננה. נתתן לי צבתית חדשה מאותו הסוג. עכשיו כשאני מנסה לעבוד איתה - לא הולך. ברגע שהיא נסגרת - היא לא נפתחת באופן אוטומטי (אין גמישות)...אז אני אגיע אלייך לחנות בקרוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבתית - אילנה היקרה דרך אגב
לילי18/09/2007אין לך מה להיעלב! אני הרגשתי לא נעים "לנדנד" בעניין הצבתית.
מעריכה אותך מאוד!!!!!
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)