מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלת על האצבע ברגלשני16/09/2009
שלום, יש לי יבלת על אצבע השניה ב2 הרגליים - כנראה שזה נוצר בגלל הנעליים שאני נועלת... הצבע שלה כהה והיא שטוחה לא כואבת . איך ניתן לטפל בזה כי זה מפריע לי מבחינה אסטתית.
תודה וחג שמח
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני אם את מעוניינת
שני17/09/2009אני פדיקוריסטית שנותנת מענה גם ליבלות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני שלום
אילנה כסיף21/09/2009האם הצבע הוא צהוב כהה או לכיוון גווני השחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת על אצבע הרגל
שני08/10/2009היי, היבלת על האצבע היא בגוני חום כהה, השתמשתי בפלסטר של חומצה סליצילית וזה הוריד את היבלת אבל עדיין מסביב יש צבע כהה והיבלת כנראה תחזור שוב....כך זה נראה
האם יש לך טיפול עבור זה? ואיך אפשר באמת לטפל בזה?
אני משתדלת לא לשים נעליים צרות ואם כבר אני שמה אז עם פלסטר כדי למנוע חיכוך.
תודה,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני,
אילנה כסיף11/10/2009אם תמשיכי לנעול נעליים נוחות שלא לוחצות על האצבעות מלמעלה (במקום של היבלת), במקלחת שתפשפי את היבלות עם משייף לכף הרגל ותמרחי קרם רגלים טוב רוב הסיכויים שלזה יעבור ולא יחזור. הבעיה היא להתמיד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת על הרגל-להגיע אליך לטיפול
שני11/10/2009תודה על המענה... הבנתי ממך שאני צריכה לשייף את הכתם שנשאר לי במקום היבלת לאחר טיפול של פלסטר חומצה סליצילית , האם אני יכולה להגיע אליך לטיפולי פדיקור כי אני מעדיפה שמישהי מקצועית תטפל בי:-)
אפשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני, את תמיד מוזמנת אבל
אילנה כסיף14/10/2009את הטיפול תעשה לך אחת המטפלות במכון שלי 03-6787949
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)