פטרייה בציפורניים מיום שנולדתי שוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה בציפורניים מיום שנולדתי שוכל
    רינה גיל
    15/09/2007

אני בת 23 סובלת מפטריות בציפורניים, פטריות מכוערות ולא אסטטיות, שתיתי מספר פעמים כדורים ולא הייתה שום הטבה מה עושים? אני רוצה לטפל בעניין בצורה רצינית ולהיתפטר מהבעיה. מה עושים?
    שירן גיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה בצפורנים

אורנה רז
    15/09/2007

אני מבינה שאת סובלת מפטריות מגיל צעיר,האם הרופא שרשם לך את הכדורים מיפה בעיות אחרות.
    לעיתים פטריות הן תוצר לואי לי שיש בעיות בבלוטת בתריס,או כשל/חולשה של המערכת החיסונית או בעיות רפואיות אחרות אפילו קלות ,כמו פסוריאזיס
    לפני שאני ממליצה לך על טיפול חיצוני במיוחד לאחר שכבר נטלת שתי סדות של כדורים אנא ציני האם ידוע לך על איזו שהיא בעיה רפאית אחרת שיש לך.
    בהתאם לתשובתך אוכל להתיחס ונחשוב יחד כיצד ניתן לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרית בציפורניים

רינה גיל
    08/12/2007

בהמשך לשאלתך, ברצוני לציין שאני בריאה ואין לי שום בעיות בריאותיות.
    אשמח עדיין לקבל תשובות איך אפשר להיתפטר מפטריות בציפורניים של הרגליים
    תודה
    רינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה בצפורנים

אורנה רז
    09/12/2007

בוקר טוב -
    מה שאת מתארת זה באמת מוזר אם שתית סדרות של כדורים שלא עזרו ואת לא סובלת מכל בעיה רפואית אחרת.
    אני מבינה שהבעיה מאד מטרידה ולא אסטתית ,ככלל פטריות בצפורנים הן תופעה מאד עקשנית ואני מבינה שאת נחושה להפטר מהן,מה שהייתי ממליצה שתתחילי טיפול עם חומרים חיצוניים וכאלה קיימים רבים בשוק ככלל,חומר שעזר לאנשים רבים לא עזר לאחד ולהפך.
    הטוב ביותר לעשות את הטיפול במקביל לביקור אצל פדיקוריסטית שתסיר את כל החלקים הנגועים באופן סדיר ובמקביל את תמרחי מידי יום את הטיפות או הקרם המתאים.
    קיימות בשוק טיפות נטורל קיור שמניבות תוצאות מצוינות.(הטיפול לפחות 3 עד 6 חודשים)
    עליך לרחוץ את הרגל היטב מידי יום ,ליבש טוב טוב ולטפטף את הטיפות על הצפורנים הנגועות.
    אני מציעה שתתחילי בהן ותעמדי איתי בקשר ונתקדם.
    נחישות ,התמדה ואמונה הן שלשת המרכיבים החשובים להפטר מהנגע.

הערה נוספת - האם את נוטה להדבק במחלות קלות כמו שפעת,הצטננויות ועוד בקלות? - כי פטריות מצביעות על כשל מזערי במערכת החיסון שאין בדיקה הממפה את היכולת החיסונית שלנו..
    מקוה שתצליחי באתגר - אשמח לשמוע ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו