מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כפות רגלייםשירן24/10/2009
יש לי שאלה. ממה נובע ריח רע ברגליים? אני סובלת מזה הרבה זמן. כל נעל חדשה שאני קונה אחרי כמה ימים אני סובלת מריח נורא. כל פעם שאני חולצת את הנעליים. תמיד הייתי חושבת שזה הנעל, אבל כל פעם שאני קונה נעליים חדשות אני רואה שזה לא הנעל. אני לרוב נועלת נעליים בלי גרביים, עם עקבים וכ"ו. אבל שאני נועלת נעליים עם גרביים כמו מגף, זה לא קורה. ואני מטפחת את הרגליים שלי אני לא מזניחה את עצמי .עוד דבר נוסף. כבר הרבה זמן שאני סובלת מפטרייה בציפורן בבוהן .אך זה כבר בשלבי החלמה. האם זה קשור? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן שלום
אילנה כסיף26/10/2009ראשית, יתכן מאד שהפטריה אשמה חלקית בריח של הרגלים ויתכן גם מאד שאת מזיעה וגם היא תורמת את חלקה בריח.
ראשית טפלי בפטריה, שנית העזרי באבקת כותנה מסדרת FEET של OPI הוא מכיל גם אבקת כותנה וגם שמן עץ התה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע מכף הרגל
אופירה דטמר18/11/2009שלום שירן,
את מדווחת כי כאשר את נועלת מגפיים עם גרביים , אין ריח מכפות הרגליים. בעוד שאת נועלת נעליים ללא גרביים את מזיעה ומופיע הריח הרע. דבר זה מעיד כי ישנה סבירות מאד גדולה כי יש פטרייה בעור כפות רגלייך. הפטרייה ניזונה בין היתר מלחות. כאשר את גורבת גרביים הם סופגים את הלחות , ולכן אינך מזיעה. וכאשר אינך גורבת גרביים, אין מה שיספוג את הלחות , לכן את מזיעה יותר וכו'.
אני הייתי ממליצה לך למרוח משחה אנטיפטרייתית אשר ניתן לרכוש בבתי המרקחת ללא מרשם רופא.
בהצלחה,
אופירה דטמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)