מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכה עם נעלי עקבדינה17/09/2007
שלום,
אני הולכת הרבה עם נעלי עקב והרבה פעמים יש לי יבלות קטנות ברגל כי היא מונחת באלכסון ולפעמים יש גם כאבי רגליים. אני יודעת שבשביל לשמור על הרגל יש מדרסים אבל אי אפשר לשים אותן בנעליים יפות של יציאה ואני לא רוצה ללכת עם נעליים מכוערות כי אז מה שווה כל ההופעה שלי?
יש לך פתרון להציע לי?
תודה רבה וגמר חתימה טובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה עם נעלי עקב
אורנה רז17/09/2007דינה ערב טוב -
אכן להליכה עם נעלים גבוהות יש מחיר גם בטווח הקצר (יבלות,כאבים) וגם בטווח הרחוק (צפורן חודרנית,עצם בולטת) יחד עם זאת הנה מספר עצות להקלה;
1. אם את מתנידת עם רכב ניתן לנהוג עם נעלים נוחות,שטוחות ולהחליפן ממש לפני שמגיעים לעבודה,לפגישה לבילוי.
2. בסוף יום להרים את הרגלים ולהשתמש במפרידי אצבעות המשמשים אותנו למריחת לק - זה מזרים את הדם ומקל על הכאבים.
3. ניתן לנעול נעלים עם עקב רוקי הנותנות לנו גם גובה וגם יופי ועדין השפוע יותר מתון וגורם פחות בעיות.
4. יש ג'ל המכיל חומרי מנטול אותו ניתן למרוח גם על גרבי ניילון זה ממריץ את הדם ומקל כאבים.
5. חשוב גם לטפל ברגלים אם לבד אם ע'י פדיקוריסטית מקצועית כדי למנוע החרפה.
בעקרון אין תרופות פלא -בשביל להיות יפה צריך לסבול - חה,חה ,חה
בהצלחה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)