טיפול בייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בייתי
    אשרת
    07/12/2009

אני מקפידה על פדיקור לפחות פעם בחודש בקייץ ופעם ב... בחורף.
    אני משתמשת בסכין מיוחדת לקלף את העור העבה שבתחתית כף הרגל (המיקום של הריאות, כך הבנתי)
    אבל הבליטה לא זזה, לא קטנה עם הזמן ורק מתקלפת עוד ועוד.
    הפסקתי לעשן לפני כשלוש שנים, אני לא יודעת אם יש קשר,
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בייתי

הוספת תגובה

• קודם כל להפסיק עם הסכין

אילנה כסיף
    07/12/2009

שלום אושרת,
    אני מבינה מדברייך שאת מסירה לבד עור בבית. חשוב להבין שככל שמורידים יותר עור כך הוא צומח יותר(!). העור הקשה שהגוף מצמח תפקידו להגן על האברים הפנימיים הרקמות והעצמות מפני שחיקה. הוא משמש כעין פגוש. כל פעם שאת מסירה את כל העור הגוף יציח פגוש עבה יותר. השתמשי בחומרים עדינים ובשיוף הרגל במשייף לכף הרגל במקלחת עם פילינג. הקפידי על מריחת קרם רגלים המיועד לעור קשה ועבה ואת תראי עם הזמן הטבה במצב העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בייתי

אופירה דטמר
    08/12/2009

המלצה מניסיון אישי. השרי את כפות רגלייך 5 דקות במים עם סבון .ושייפי את העור עם פצירת שיוף "פומפייה", עם החורים הגסים, ולאחר מכן מרחי קרם לחות ושייפי עם החורים העדינים.
    תנסי ותקבלי כפות רגליים כמו של תינוק.
    בהצלחה,
    אופירה דטמר, פדיקוריסטית רפואית
    סוקולוב 10, כפר סבא 052-2808436

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו