מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כף רגל יבשהDavid27/09/2007
שלום.
יש לי יובש בכרית שמאל של רגל שמאל וכואב לי ללכת על הרגל בנוסף הפסקתי לרוץ והדבר מפריע לששגרת חיי, עליי לציין שאני מורדי נעליים ומאורר רגליים בכל רגע אפשרי וגם אין לי יובש ברגל ימין. אודה לך אם תוכלי לעזור.
נ.ב. הייתי אצל רופא עור טופלתי בחנקן וללא הועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף רגל יבשה
אורנה רז27/09/2007את מתאר בעיה של כף רל יבשה ,אך מסביר שהמקום טופל בחנקן ע'י רופא עור שכנראה זהה שם יבלת ויראלית.
1. אם אכן הבעיה אובחנה כיבלת ויראלית - רצוי לחזור לרופא או לחילופין לפנות לפודיאטור (מומחה לכף הגל - קיים בכל קופה).
2. הם אתה נוהג ללכת עם מה שנקרא נעלי בריאות (טבע נאות,בירקנשטוק)? נעלים אלה גורמות לעיתים לעור קשה בשל יציבה ומדרך הרגל רק באזור מסוים המתחכך עם הנעל.
העו הקשה המצטבר במקום מסוים בגוף גורם לא אחת לכאב.
הצעתי לפנות שוב לרופא לשלול בעיה רפואית בה אנחנו לא רשאיות לנגוע במידה ולא ניתן לבדוק מדרסים כדי למנוע לחץ באזור וטיפול ע'י פדיקוריסטית מוממחית להסרת העור הקשה באזור.
במידה ויש לך שאלות נוספות אתה מוזמן כמובן.
אם אתה יכול לצרף תמונה זה עשוי לעזור לפענוח התופעה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)