כף רגל יבשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כף רגל יבשה
    David
    27/09/2007

שלום.
    יש לי יובש בכרית שמאל של רגל שמאל וכואב לי ללכת על הרגל בנוסף הפסקתי לרוץ והדבר מפריע לששגרת חיי, עליי לציין שאני מורדי נעליים ומאורר רגליים בכל רגע אפשרי וגם אין לי יובש ברגל ימין. אודה לך אם תוכלי לעזור.
    נ.ב. הייתי אצל רופא עור טופלתי בחנקן וללא הועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף רגל יבשה

הוספת תגובה

• כף רגל יבשה

אורנה רז
    27/09/2007

את מתאר בעיה של כף רל יבשה ,אך מסביר שהמקום טופל בחנקן ע'י רופא עור שכנראה זהה שם יבלת ויראלית.

1. אם אכן הבעיה אובחנה כיבלת ויראלית - רצוי לחזור לרופא או לחילופין לפנות לפודיאטור (מומחה לכף הגל - קיים בכל קופה).

2. הם אתה נוהג ללכת עם מה שנקרא נעלי בריאות (טבע נאות,בירקנשטוק)? נעלים אלה גורמות לעיתים לעור קשה בשל יציבה ומדרך הרגל רק באזור מסוים המתחכך עם הנעל.
    העו הקשה המצטבר במקום מסוים בגוף גורם לא אחת לכאב.

הצעתי לפנות שוב לרופא לשלול בעיה רפואית בה אנחנו לא רשאיות לנגוע במידה ולא ניתן לבדוק מדרסים כדי למנוע לחץ באזור וטיפול ע'י פדיקוריסטית מוממחית להסרת העור הקשה באזור.

במידה ויש לך שאלות נוספות אתה מוזמן כמובן.
    אם אתה יכול לצרף תמונה זה עשוי לעזור לפענוח התופעה.

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו