ציפורן בוהן בעייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן בוהן בעייתית
    יעל
    29/09/2007

אורנה הי,

מזה מספר שנים מרבית ציפורן בוהן ימין שלי בעלת מרקם קשיח, מתקלף וסיבי, ולבנה מאד.
    עשיתי משטח לבדיקת פטרייה ויצא שלילי.
    אני מורחת לק וזה לא עבר ליתר הציפורניים.
    מה זה יכול להיות ואיך את ממליצה לטפל? המראה לא אסתטי ולכן אני תמיד מקפידה להיות עם לק כהה (רוצה פרנץ' :-()

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן בוהן בעייתית

הוספת תגובה

• צפורן בוהן בעייתית

אורנה רז
    29/09/2007

כל הכבוד שדב ראשון שללת פטריה.
    יתכן והצפורן קיבלה מכה חזקה - בעבר,במידה ויש פגיעה בבסיס הצפורן (המטריקס) לעיתים הצפורן גדלה אך בצורה לא בריאה.

הדרך לבדוק זאת זה לנסות ולהסיר את הצפורן עד כמה שניתן ובמקביל לדקק אותה ולעקוב אחרי הצמיחה שלה,האם גדלה באופן תקין או שנפגעה כך שממשיכה לגדול צורה מעוותת.
    במידה ותגלי שכך הדבר עומדת בפניך האופציה לבנות על הצפורן הזאת באקריל או בג'ל ותוכלי להסתובב עם פרנץ בגאווה.
    קודם כל נסי את אופציה מספר אחד - כי השאלה כמה זמן הצפורן במצב זה.

אנא שתפי אותנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאמור

יעל
    22/12/2007

אני סובלת מזה כבר כמה שנים, כלומר הציפורן גדלה כך. כל פעם שהיא צומחת קצת אני גוזרת אותה, אך היא ממשיכה לצמוח באותה הצורה.
    מה ז"א לדקק אותה?
    כרגע אני מנסה לא לשים לק, וכל יום מטפטפת שמן עץ התה.
    אגב, כאשר הציפורן רטובה, היא נראית כמעט בסדר. כאשר היא יבשה, זה על הפנים.
    האם ניתן להעלות לפה תמונות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

אורנה רז
    23/12/2007

בהחלט אפשר להעלות תמונות,ואוכל לראות במה מדובר.

אני מבינה ששללת פטריה,בכל זאת הכוונה שלי בדקוק הצפורן זה לשייף אותה מלמעלה או עם פצירה או על ידי פדיקוריסטית.

במידה ותצרפי תמונה אולי נוכל להיות יותר חכמות

שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו