מתחילה....שלא יודעת מאיפה להתחיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחילה....שלא יודעת מאיפה להתחיל
    מירי
    22/12/2009

היי ברצוני לפתוח עסק מהבית אשמח עם תיתנו לי רשימות של מקומות זולים יחסית לקניות ציוד
    ..לפדיקור מניקור...וגם לאבני סברובסקי..לקים מיבש לק וכל מה שקשור ועם אתן מכירות גם סוכנים ...פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל אשמח עם תעזרו לי בכול הקשור לתחום תודדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד משהו בבקשה...

מירי
    22/12/2009

קצת שחכתי סכינים לקרדו solingen
    לבין

סכינים לקרדו berox
    לבין

סכינים לסקאלפאל מס 15ולגבי הלסאלפאל מה זה אומר המספריםי
    סכינים לקרדו
    credo
    את שלמדתי לגבי הסכינים הא םתוכלי בבקשה לפרט לי מה הבדל בין
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי

אילנה כסיף
    27/12/2009

כל מקצועית לומדת בקורס את ההבדל בין הסכינים ומה עושים איתם. אני מציעה לך קודם כל לחזור לבית הספר בו למדת כדי לעשות סדר בדברים.
    סכין 15 הוא סכין שמתלבש על ידית מס' 3 הוא נועד להסרת עור נקודתית- כמו בין האצבעות או בצד הבוהן.לידית מס' 4 מתאים סקלפל 20 והוא נועד להורדת עור באזורים גדולים כמו העקב. סכיני גרדו נועדו להסרה קלה של עור עבה מאד באזורים גדולים.
    אבל זה על רגל אחת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו