מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתחילה....שלא יודעת מאיפה להתחילמירי22/12/2009
היי ברצוני לפתוח עסק מהבית אשמח עם תיתנו לי רשימות של מקומות זולים יחסית לקניות ציוד
..לפדיקור מניקור...וגם לאבני סברובסקי..לקים מיבש לק וכל מה שקשור ועם אתן מכירות גם סוכנים ...פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל אשמח עם תעזרו לי בכול הקשור לתחום תודדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו בבקשה...
מירי22/12/2009קצת שחכתי סכינים לקרדו solingen
לבין
סכינים לקרדו berox
לבין
סכינים לסקאלפאל מס 15ולגבי הלסאלפאל מה זה אומר המספריםי
סכינים לקרדו
credo
את שלמדתי לגבי הסכינים הא םתוכלי בבקשה לפרט לי מה הבדל בין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
אילנה כסיף27/12/2009כל מקצועית לומדת בקורס את ההבדל בין הסכינים ומה עושים איתם. אני מציעה לך קודם כל לחזור לבית הספר בו למדת כדי לעשות סדר בדברים.
סכין 15 הוא סכין שמתלבש על ידית מס' 3 הוא נועד להסרת עור נקודתית- כמו בין האצבעות או בצד הבוהן.לידית מס' 4 מתאים סקלפל 20 והוא נועד להורדת עור באזורים גדולים כמו העקב. סכיני גרדו נועדו להסרה קלה של עור עבה מאד באזורים גדולים.
אבל זה על רגל אחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)