מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רע שלא עוזב!!!! הצילו!!!!777עדיעד77723/12/2009
כבר כמה חודשים שיש לי ריח רע מהרגליים.
אז אני מודה, הזנחתי אותן קצת. לא רחצתי רגליים אחרי יום עבודה ולפני השינה, נשארתי עם אותן גבריים מכל היום ואיתן הלכתי לישון.
אני עובדת נונסטופ לכן רוב היום עם גרביים ובבית קר לי אז גם ישנה עם גרביים, אין סיכוי שאני נרדמת בלי גרביים..
עכשיו הריח נדבק, לנעליים לגבריים (גם א חרי כביסה), וגם אחרי שאני מתקלחת הרגליים עדיין מסריחות!!! לא ריח חריף במיוחד או ריח שיכול להעיד על משהו, פשוט ריח של רגליים טיפוסי..
ניסיתי שיוף של העור המת, ניסיתי קעריות עם מלחים ושמנים וסבונים, ניסיתי סבוני פילינג. ניסיתי אפילו את הדאורדורנט של חלאבין.
כלום לא עוזר! הנעליים שלי הרוסות עם הריח הזה לנצח כנראה...!
האם לעולם לא אוכל להוריד נעליים בציבור יותר?
אני בחורה בריאה בד"כ, מעולם לא הייתה לי פטרייה וגם עכשיו אין סימנים לפטרייה,, אין עבר של ציפורניים חודרניות או שום דבר אחר, באמת שתמיד הרגליים שלו היה בסדר אבל בחודשים האחרונים פתאום הכל השתבש.
מה עושים? איך מטפלים בריח של הרגליים? איך מטפלים בריח שנשאר בנעליים?
איך מונעים את זה להבא? האם לנסות את הדבר שעוד לא ניסיתי - הסרת עור בעזרת סכין אצל פדיקוריסטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רגלים
אילנה כסיף27/12/2009ריח רגלים לא נגרם סתם. כנראה שהתפתחה איזושהי פטרית עור שגורמת לריח. בכל אופן, התחילי בשיטפת רגלים פעמיים ביום עם סבון עץ התה. לפני שאת נועלת נעליים שימי על הרגליים אבקת כותנה - דאודורנט לרגליים מסדרת FEET של חברת OPI. מניסיוני לפעמים זה הדבר היהחיד שצריך לעשות. אם הריח לא נעלם מהרגלים (כי הנעליים אבודות) כדאי לקנות משחה לטיפול בפטרת ולבקר פדיקוריסטית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע מהרגליים
אופירה דטמר28/12/2009שלום לך,
מהתיאור שלך אכן נראה כי פתחת פטריה בעור , לכן עליך למרוח משחה אנטיפטרייתית (כדי שזה יהיה אפקטיבי אקפידי למרוח לפי הוראות היצרן) כמובן לאחר שרחצת את כפות רגלייך היטב.
השלב הבא, רצוי להחליף נעליים ,לכבס הגרביים בטמפרטורה גבוהה יותר (אם הם לבנים בהרתחה ואם הם כהים , אני אישית מכבסת ב-60 מעלות ), והחליפי את הגרביים ל100% כותנה.
בהצלחה,
אופירה דטמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)