אורנה HELP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורנה HELP
    לילי
    01/10/2007

אורנה היקרה בוקר טוב!

HELP!!!

שאלה מטרידה -

הגיעה אלי לקוחה עם בעיית ציפורן חודרנית - אחרי (אני מדגישה: אחרי) שהיתה בטיפול אצל מישהי אחרת שהשאירה לה קצה מאוד קצר (בבסיס הציפורן - "קוץ"). לא הצלחתי להרים אותו ודי נלחמתי איתו. אכן כך? איך את היית מתמודדת עם זה? זו לא ציפורן חודרנית "שלמה" שמרימים ושולפים ואז זה יותר קל יחסית... אלא קצה צ'ופצ'יקון סורר שסירב להישלף. אנא יעצי לי מה לעשות. אני הייתי צריכה להילחם בו כי מקצועית אחרת השאירה לה אותו...

אודה לך על תשובתך ושיהיה לך יום קסום!!!

שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורנה HELP

הוספת תגובה

• לשירלי

אורנה רז
    01/10/2007

מצטערת שלא עניתי קודם

אכן האחרת השאירה לך את העבודה הלא נעימה -אבל מי אמר שאין אתגרים בחיים.
    אם עדין לא מאוחר את יכולה להזמין אותה לנסיון נוסףץ
    1. בקשי ממנה להשרות את הרגל במים פושרים עם סודה לשתיה,המרככים ומטפיחים את האזור.
    2. כשתגיע אליך מרחי על האזור ג'ל הטפחה מסדרת אנטי פונג למשך כ- 10 דקות.
    3. ראשית תנסי לשייף את הצופציק עם הפצירה לצפורן חודרנית - מכירה ? זת פצירת מתכת מאד דקה שמאפשרת לנו להכנס בעדינות לאזור.
    4. יתכן ששווה להגיע עם הקאטר לצפון חודרנית.
    5. לסיום, תחטאי עם אלכוהול,וניתן למרוח משחת סינטומיצין (ק לברר שאינה אלרגית לפנצילין)

אין לי ספק ששווה את המאמץ אם אכן תצליחי אזי רכשת לך לקוחה נאמנה ושגרירה.

במידה ולא ,כדאי להמתין שהצופציק יגדל מעט ואז לעשות את העבודה כמו שצריך מהתחלה.

בהצלחה חג שמח ומועדים לשמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו