מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורנה HELPלילי01/10/2007
אורנה היקרה בוקר טוב!
HELP!!!
שאלה מטרידה -
הגיעה אלי לקוחה עם בעיית ציפורן חודרנית - אחרי (אני מדגישה: אחרי) שהיתה בטיפול אצל מישהי אחרת שהשאירה לה קצה מאוד קצר (בבסיס הציפורן - "קוץ"). לא הצלחתי להרים אותו ודי נלחמתי איתו. אכן כך? איך את היית מתמודדת עם זה? זו לא ציפורן חודרנית "שלמה" שמרימים ושולפים ואז זה יותר קל יחסית... אלא קצה צ'ופצ'יקון סורר שסירב להישלף. אנא יעצי לי מה לעשות. אני הייתי צריכה להילחם בו כי מקצועית אחרת השאירה לה אותו...
אודה לך על תשובתך ושיהיה לך יום קסום!!!
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
אורנה רז01/10/2007מצטערת שלא עניתי קודם
אכן האחרת השאירה לך את העבודה הלא נעימה -אבל מי אמר שאין אתגרים בחיים.
אם עדין לא מאוחר את יכולה להזמין אותה לנסיון נוסףץ
1. בקשי ממנה להשרות את הרגל במים פושרים עם סודה לשתיה,המרככים ומטפיחים את האזור.
2. כשתגיע אליך מרחי על האזור ג'ל הטפחה מסדרת אנטי פונג למשך כ- 10 דקות.
3. ראשית תנסי לשייף את הצופציק עם הפצירה לצפורן חודרנית - מכירה ? זת פצירת מתכת מאד דקה שמאפשרת לנו להכנס בעדינות לאזור.
4. יתכן ששווה להגיע עם הקאטר לצפון חודרנית.
5. לסיום, תחטאי עם אלכוהול,וניתן למרוח משחת סינטומיצין (ק לברר שאינה אלרגית לפנצילין)
אין לי ספק ששווה את המאמץ אם אכן תצליחי אזי רכשת לך לקוחה נאמנה ושגרירה.
במידה ולא ,כדאי להמתין שהצופציק יגדל מעט ואז לעשות את העבודה כמו שצריך מהתחלה.
בהצלחה חג שמח ומועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)