שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירי
    14/01/2010

אבי חולה סוכרת וכבר כמעט שלוש שנים ברציפות יש לו ציפורן חודרנית. הוא עושה מגוון טיפולים אבלח נראה שזה פשוט לא עובר. רציתי לדעת האם יש קשר בין הדברים? אולי כדאי לנסות טיפול שונה בגלל שהוא חולה סוכרת?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ציפורן חודרנית בחולה סוכרת

אילנה כסיף
    14/01/2010

מירי שלום.
    ציפורן חודרנית היא תופעה ידועה ויש המון סוגים של טיפולים (עכשיו עולים לי בראש לפחות חמישה). בכל אופן לא כל הטיפולים יעילים. לא ציינת באיזה אופן הוא מטופל וכמה זמן כך שאני לא ממש יודעת איך להגיב. בכל אופן, בגלל מצבו הבריאותי של אביך (סוכרת) אני הייתי מציעה בכל זאת לגשת לרופא פודיאטר. את יכולה להתיעץ כאן בפורום עם רופא פודיאטר או לגשת לבדיקה. רופא משפחה ישמח להפנות אותך דרך קופת החולים בה הוא חבר.
    סוף שבוע נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסה לפדיקור

ורד
    18/02/2010

שלום לך אילנית
    אני לומדת קורס פדיקור רפואי ורוצה לברר האים כיסה לפדיקוריסטית בלי מישענת נוח לעבודה?
    כיסה עם מישענת + 2 מגירות הוא עולה יותר כסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לורד

אילנה כסיף
    18/02/2010

אני חושבת שכיסא עם משענת יותר נוח אבל הכי טוב זה פשוט לשבת על זה ועל זה ואז תוכלי להחליט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו