התייעצות דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה
    אמא
    17/01/2010

שלום לך אילנה,
    1. יש לי אזור נקודתי בכרית כף הרגל עור קשה קצת מגרד ואפילו מציק קצת בדריכה על הכף
    כשמתחת לעור הקשה גיליתי שיש נוזל. השרתי את הרגל במים ואני שוטפת מידי יום בסבון אל סבון של ד"ר עור.
    למניעת פטריות (בעבר זה עזר מאוד ועבר והכף היתה חלקה מכל חתת) עכשיו שוב חזר
    "פוצצתי" בעדינות עם הקפדה על היגיינה והוצאתי את הנוזל שטפתי שוב ושמתי פלסטר עד יעבור
    מה הדרך באמת להיפטר מהעור הקשה ומה גורם לרגל לייצר שלפוחית לחץ עם נוזל כואב.
    2. איך מחטאים את ריצפת האמבטיה או המקלחון למען בני הבית שלא יידבקו אחד מהשני.
    3. לבעלי עור מאוד קשה בכף הרגל ולאחרונה נגרמו סדקים כואבים לדריכה והליכה (לצערי
    הוא דיי מתהלך יחף )
    אני רוצה לקנות לו ערכת טיפוח טובה לכבוד יום ההולדת (44) והאם טוב לרכוש כפכפים פתוחים
    איך לעזור לו האם מוצרי "שול" לריכוך ואמבטיות השרייה של כף הרגל עם אילו חומרי חיטוי
    וקרמים מתאימים לטיפוח בהמשך.
    תודה לך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה

הוספת תגובה

• התיעצות דחופה

אילנה כסיף
    17/01/2010

שלום רב,
    1) היבלת שאת מתארת נגרמת כתוצאה מחיכוך מקומי. שלפוחית עם נוזל. אסור לפוצץ!! צריך לתת לה להספג בגוף לאט לאט זה יהפוך לעור קשה. האם זה קורה לך מנעל מסויימת שאת נועלת או כל הזמן? עקבים גבוהים אגב, תורמים ליצירת יבלות במקום שתארת.
    אם יש גרד והאזור מוגדר יתכן מאד שזו פטרית עור ואם זה המקרה יש למרוח משחה אנטיפטריתית. יש בשוק המון משחות כאלה. לי יש ניסיון מצויין עם משחה לטיפול בעור פגום ובעייתי מסדרת אנטיפונג.
    2) את האמבטיה יש לנקות עם חומרי חיטוי רגילים אני באופן אישי משתמשת בביתי באקונומיקה וברם.
    3. לגבי סדקים אצל בעלך. סדקים נגרמים עקב לחץ נפשי חוסר שתית מים והעובדה ששוכחים לשים קרם רגלים. זה לא קשור לזה שהוא הולך יחף.
    לפני שאת רוצה להוציא כסף על ערכת שול היתי ממליצה לך לפנק אותו בטיפול פדיקור מקצועי כדי לטפל בסדקים ולהכנס לטיפול כדי שהסדקים יעברו. יחד עם טיפול הפדיקור עשו טיול בפארק כדי להוציא מתחים ולחצים או יוגה וכיוצ"ב.
    רק אחרי שהסדקים ירפאו לכי על ערכת טיפוח.
    אני אגב, אמליץ כמובן על OPI. אבל זו אני וזה לא מחייב אף אחד אחר.
    בברכת שבוע נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו