מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טוביונית מטרסו02/02/2010
שלום
אני בת 39
לפני שמונה חודשים הייתי אצל מישהיא
שעשתה לי פדיקור
בפעם ראשונה שלי
מאז יש לי בעיות בציפורניים בידיים וברגלים
אפילו לפני שלושה חודשים
חירוג חתך לי את הציפורן החודרנית
בחיים לא היו לי בעיות או ליכלוך בציפורינים
מה שקרה היא חפרה לי ברגליים בצורה
שנאסף שם ליכלוך וכל הזמן כואבות לי האצבעות
ובידיים חתחה לי את העור במקומות שלא נגעתי בחיים
ונהייה לי גם שם בעיות ,והעור נהייה לא יפה
מה אפשר לעשות לצאת מי זה ?
יש איזה טיפול להחזיר את הדברים למצב לפחות שלא יכאב לי האצבעות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונית
אילנה כסיף09/02/2010אני מאד מצטערת לקרוא על הסבל ואי הנעימות שאת חווה. ראשית מכיוון שאת נמצאת במערב רפואי חשוב שרופא יתן את דעתו בעניין. לגבי טיפול בבית בעור ובציפורניים, חשוב לגזור את הציפורניים ישר ולא לחטט מתחת ניתן לנקות מתחת לציפורנים עם מברשת ציפורניים מים וסבון. לרכף את העור עם חומרים המיועדים לכך כדי שהקוטיקולה לא תצמח "פרא" את יכולה להשתמש במרכך העור של או פי אי שעובד בשטיפה ללא צורך בגזירה או דחיפה של העור. וכומבן להזין את העור עם שמן הזנה טוב. התהליך יקח זמן אבל בסוף תצאי מזה.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקוטיקותה
יונית מטרסו16/02/2010שלום
ממש כואבות לי הצדדים של הציפורנים
ומצתבר לי שם ליכלוך [מה שלא קרה לפני הטיפול]
היא ממש עשתה לי חורים בדפנות הציפורנים ,
מה עושים אני לבד לא הצליח לתקן את זה
אפשר לבוא אלייך? אפשר לסדר את זה ?
תודה
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונית
אילנה כסיף18/02/2010שלום רב,
אני מקבלת לקוחות רק במסגרת לימודית. כלומר התלמידות מבצעות את העבודה ואני מדריכה אותן מה צריך לעשות ואיך. אם זה משהו שבא בחשבון מבחינתך, הטלפון שלי הוא 03-6787949 כתובתנו היא נייל סטודיו תל אביב, בית הלל 7. את מוזמנת להתקשר ונקבע לך פגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)