פדיקור ורגל סוכרתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פדיקור ורגל סוכרתית
    יונית
    10/10/2007

שלום, הנני פדיקורסטית מתחילה, אני מקווה שתוכלי לעזור לי - כמה שאלות לגבי רגל סוכרתית:

- בפדיקור רטוב האם המים צריכים להיות פושרים?פחות מכל אחד שאין לו סוכרת?

- פטרת הציפורן - האם נכון שאסור לי לגזור ולא לשייף?

- מאיזה מינון (מנוטלי אספירין) עליי לנקוט באמצעי זהירות כמו של סוכרתיים?

- רכשתי קרם מחב' שמייצרת מוצרי פדיקור, האם זה יהיה בסדר למרוח לסוכרתיים/אספירין את הקרם.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פדיקור ורגל סוכרתית

הוספת תגובה

• פדיקור ורגל סוכרתית

אורנה רז
    10/10/2007

הי יונית
    בטיפול ברגל סוכרתית,יש להשתמש במים פושרים,כשמם כן הם אין מים פושרים ללא סכרתיים ולסכרתיים.פשוט לבדוק שאינם חמים. לא כל חולי הסכרת סובלים מתופעה של חוסר תחושה ברגלים סביר להניח שאלה שיגיעו אליך יוכלו לדווח לך האם המים מתאימים להם.
    לגבי לוקחי אספירין אנחנו לא רופאות כך שאין התיחסות למינון שהם לוקחים עצם העובדה שהם לוקחים אספירין מחייבת אותנו להזהר המשנה זהירות שלא לפצוע כי יהיה קשה לעצור את הדם בגלל שהוא דליל.
    בקשר לפטרת את בהחלט יכולה לשייף בעדינות ובטח לנקות אנחנו הרי מעונינים לטפל בפטרת ולא לאפשר לה להתפשט וליצור בעיות נוספות.

לא הבנתי את שאלתך לגבי הקרם - אין לי מושג באיזה קרם מדובר והאם יש בו מרכיבים מיוחדים
    ולמה משמש הקרם שקנית,אם זה לצורך עיסוי אזי אין בעיה
    במידה ונתקלת ברגל סכרתית שאינך בטוחה האם את יכולה להתמודד איתה רצוי להפנות למרפאה לרגל סוכרתית ולא להסתבך.
    שיהיה לך בהצלחה -

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו