מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מניקוררים10/02/2010
שלום לכולם אין לי מלים על עזרתכן לכל מי ששואלת וכל הכבוד
יש לי שאלה קטנה יש לי לקוחה שרוצה מניקור אבל לה בכף יד כמו בכף רגל סדקים האצבעות ויש לה מלא עור יבש וצהוב באמצע הכף הפנימי אני מקווה שדברי מובנות איך אני יכולה לנקות לה העור הזה עם פילינג לא יורד
שאלה שנייה האם ניתן לקבל הצעת מחיר למוצרי פדיקור לנייל בפקס
תודה והרבה תודה אם אקבל דחוף תשובה
כל טוב לכולם ומלא אושר
רים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רים!!!!!!!!!!!!
אילנה כסיף11/02/2010מה שלומך? הסדקים בידים נגרמו מעבודה קשה וממושכת. אם הלקוחה שלך תקפיד על פילינג יומיומי בתקופה של החודש הקרוב וכן על מריחת סרום וקרם ידיים עשיר הסדקים לאט לאט יתעדנו ועם הזמן הם יעלמו. מילת הקסם היא התמדה.
היא כנראה לא טיפחה את הידיים במשך זמן אורך מאד.
טבילה אחת לשבוע באמבט פרפין יכולה לעזור גם כן וכמובן, להכנס למסגרת טיפולית של מניקור של OPI שהיא טכניקת טיפול יעילה מאד מאד במקרים של עור יבש ומבוגר.
בהצלחה.
תכתבי לי איך מתקדם או תתקשרי אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד תודה
רים11/02/2010שאלה קטנה אסור לשייף בידיים??? רק פילינג
המשך יום טןב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת לשייף בידיים? עם מכונה
אילנה כסיף11/02/2010יש לה יבלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)