מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקים מומלציםsr01/04/2010
שלום
אני מעוניינת לבנות מחדש את אוסף הלקים שלי.עד עכשיו היו לי לקים מתקופת התיכון(אני בת 22) שקניתי בעיקר בשוק-והאיכות בהתאם...אני מוכנה להשקיע בסביבות ה-30 עד 40 ש"ח לבקבוק ורציתי לדעת אם יש לכם המלצה על חברה מסויימת...אני יודעת ש-o.p.i טובים מאוד וגם סאלי הנסן אבל רציתי לדעת אם יש לכם המלצות נוספות...ואם יותר זולות אז בכלל טוב..
בנוסף, האם יש לכם המלצה על מחזק ציפורניים שממש עובד?אני שוטפת ידיים המון וזה משפיע על חוזק הציפורניים שלי, אז אם יש משהו שבאמת עובד אני אקנה..תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SR
אילנה כסיף04/04/2010שלום וחג שמח.
אין מה שעשות, מה שטוב עולה עולה בהתאם. אז אני מבינה שכבר המליצו לך על OPI (והאמת, אין עליהם!) אבל אני משוחדת ומכורה אז ההמלצה הזו לא נחשבת ; )... בכל אופן על מחזק ציפורניים אני כן יכולה להמליץ ושמו NAIL ENVY הוא מחזק טיפולי והוא באמת באמת עובד (צריך להשתמש בו לפי הנחיות היצרון). אם הציפורניים שלך חזקות ואת רק צריכה תחזוקה שוטפת את יכולה להשתמש בסטרט טו פיניש (START TO FINISH) שהוא גם מחזק גם לק בסיס מצוין וגם משמר לק לגלזורה והגנה על הלק ולברק והוא גם יותר זול בהרבה.
מקוה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)