לקים מומלצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקים מומלצים
    sr
    01/04/2010

שלום
    אני מעוניינת לבנות מחדש את אוסף הלקים שלי.עד עכשיו היו לי לקים מתקופת התיכון(אני בת 22) שקניתי בעיקר בשוק-והאיכות בהתאם...אני מוכנה להשקיע בסביבות ה-30 עד 40 ש"ח לבקבוק ורציתי לדעת אם יש לכם המלצה על חברה מסויימת...אני יודעת ש-o.p.i טובים מאוד וגם סאלי הנסן אבל רציתי לדעת אם יש לכם המלצות נוספות...ואם יותר זולות אז בכלל טוב..
    בנוסף, האם יש לכם המלצה על מחזק ציפורניים שממש עובד?אני שוטפת ידיים המון וזה משפיע על חוזק הציפורניים שלי, אז אם יש משהו שבאמת עובד אני אקנה..תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקים מומלצים

הוספת תגובה

• SR

אילנה כסיף
    04/04/2010

שלום וחג שמח.
    אין מה שעשות, מה שטוב עולה עולה בהתאם. אז אני מבינה שכבר המליצו לך על OPI (והאמת, אין עליהם!) אבל אני משוחדת ומכורה אז ההמלצה הזו לא נחשבת ; )... בכל אופן על מחזק ציפורניים אני כן יכולה להמליץ ושמו NAIL ENVY הוא מחזק טיפולי והוא באמת באמת עובד (צריך להשתמש בו לפי הנחיות היצרון). אם הציפורניים שלך חזקות ואת רק צריכה תחזוקה שוטפת את יכולה להשתמש בסטרט טו פיניש (START TO FINISH) שהוא גם מחזק גם לק בסיס מצוין וגם משמר לק לגלזורה והגנה על הלק ולברק והוא גם יותר זול בהרבה.
    מקוה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו