ציפורן חודרנית,מחירים,מריחת פרנץ'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית,מחירים,מריחת פרנץ'
    נועה
    19/10/2007

אורנה, רציתי לשאול אותך:
    1. הזכרת בתשובות שלך פצירה לציפורן חודרנית - מה זה ואיך משתמשים? לא שמעתי ולא ידעתי על זה. באיזה חומר את משתמשת לריכוך ציפורן חודרנית ? (2) מהי השיטה הטובה ביותר למריחת פרנץ' (האם למרוח את החלק הלבן לפני לק בסיס או מעליו ואיך עושים את פס הפרנץ' אחיד ומדוייק. במקום שאני עובדת רוב הלקוחות מבקשות את זה ואני נלחמת עם הפס הלבן שיצא מדוייק ואחיד.שמעתי שיש כמה שיטות-מה בעינייך הטובה והמקצועית ביותר. לפעמים אני מתרשמת שהפדיקור הטוב ביותר לא חשוב להן כמו מריחת הלק-אנא עזרי והמליצי איך עושים זאת כמו שצריך. (3) האם לדעתך ניתן לתמחר "פדיקור קוסמטי" בשונה מ"פדיקור רפואי" - הכוונה בקוסמטי-יותר דגש על מראה וכשהרגל מטופחת ו"רפואי" כאשר הרגל מוזנחת,פטרייתית או עם ציפורן חודרנית ושיש הרבה עבודה ? מה מקובל מבחינת מחיר למריחת לק בלבד ול"סידור ציפורניים" הכולל גזירה,שיוף ולק ברגליים או בידיים ? אני נתקלת בכל מיני מקרים שיש צורך לתמחר בהתאם לסוג הטיפול והייתי רוצה להיות הגונה, אבל לא "פריירית" במיוחד במכונים בהם אני עובדת- באזורים טובים כמו רמת השרון לדוגמא... אודה מאוד על תשובתך והמלצותייך - יש כל כך הרבה ללמוד כל יום מחדש בתחום הזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנועה

אורנה רז
    19/10/2007

הי נועה,איזו הפצצה !
    אנסה לענות לך על כל שאלותיך
    1. פצירה לצפורן חודרנית היא ממתכת ,צרה מאד כאשר,יש לה שני צדדים - יש אחת שבכל צד יש פצירה אחת קמורה ואחת ישרה יש כיום,חדשה שבצד אחד יש פצירה ובצידה השני השטוח מוציאים את הלכלוך המצטבר בחלל של הצפורן החודרנית ולעיתים,איך שמפנים אותו כבר הלקוחה חשה הקלה.הפצירה פשוט מאפשרת לנו לשייף את האזור שגזרו ישר כמובן מה שקשה לעשות עם פצירה רחבה רגילה.
    2. לריכוך צפורן חודרנית רצוי להשתמש בג'ל הטפחה או בקרם לריכוך צפורן חודרנית-שמכיל חומר מאלחש קל וכן חומרי הטפחה שמקילים על העבודה ועל הכאב מעט.
    3. מריחת פרנץ - תמיד מורחים לק בסיס , לגבי הפרנץ תלוי אם רוצים שיהיה בולט בלובנו או מעט מעומעם. אם רוצים שיהיה בולט מורחים על לק הבסיס בגוון שבוחרים או שמורחים את הפרנץ' ומעליו - ורוד,אפרסק,או שקוף תות כמובן שניתן לעשות פרנץ גם בשילובים אחרים של אדום ובורדו,או עם כסף,זהב
    הכל פתוח.
    לגבי הדיוק מדובר בעיקר ביציבות היד ובאימון,קני לך אצבע אימון ותתאמני לחלקנו לוקח הרבה זמן להגיע לדיוק.שימוש באייר ברש משדרג גם את הדיוק וגם את האיכות.ממליצה לעשות השתלמות אייר ברש
    מסייע בדוגמאות ויצירתיות אין סוף - בעיקר אם זה מה שהלקוחות שלך רוצות אז שווה להשקיע.
    4. תמחור - זה ענין של החלטה עסקית שלך בהחלט אפשרי לתמחר פדיקור קוסמטי תוך פירוט מדויק מה הוא כולל (מסכה,פראפין,וכו')
    פדיקור רפואי - כנל -מה כולל - צ.חודרנית,פטריות,יבלות
    את צריכה לקחת בחשבון שאת עשויה להתקל בוכחנות האם היתה רק פטריה או גם וגם את צריכה להיות מאד ברורה בעיקר לעצמך מה כולל כל טיפול.
    באופן עקרוני מחירון מאד מומלץ בו מפורט הכל
    פראפין,מסכה,רפואי וכו' זה מאפשר ללקוחה לקבל החלטה בהתאם ליכולות שלה מה לבחור.
    לגבי גובה התמחור עליו להיות מותאם לאזור בו את עובדת,בלי להגזים למטה או למעלה איך אמרת להיות הגונה - עסק טוב הוא עסק שיש לו לקוחות שחוזרים שוב ושוב ולא מבוססים על פריארים מזדמנים לעולם לכבד את הלקוחות הן יודעות מה טוב להן.
    בהצלחה ושבת שלום
    מקוה שעניתי על כל שאלותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורנה-המשך

נועה
    20/10/2007

תודה על תשובותייך.האם את עורכת סדנאות בפדיקור ועל כל הדברים שהזכרת?אשמח להתלמד בנושאים שהזכרתי-איפה אפשר ללמוד את השיטה של "אייר בראש" ?-לא שמעתי על זה. איפה אפשר לקבל הנחייה והדרכה לקישוטים,מריחת לק בצורה מקצועית,כולל פרנץ' כדי לעשות את זה בצורה מקצועית? אני צריכה להתמחות בזה,מסתבר שזה החלק הפחות חזק אצלי וזה "תוקע" אותי. לגבי ג'ל התפחה לציפורן - האם התכוונת לזה של "קארט" או שיש נוספים שאת ממליצה. אשמח לשמוע ממך על מוצרים ספציפיים שהוכיחו את עצמם לעבודה מקצועית עם ציפורן חודרנית ויבלות. את יכולה לענות לי ישירות למייל,אם לא נוח לך לפרסם מוצר ספציפי בפורום
    נועה [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורננהל'ה מה זה אייר ברש?

שני
    21/10/2007

זה לא מכשיר שקשור לבנייה ועולה מלא מלא כסף????????????????????????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהי

אורנה רז
    21/10/2007

אייר ברש זו אכן מכונה,שקשורה לקישוטים בבניה ובינהם גם פרנץ שנשאלתי לגביו.
    לגבי המחיר - הוא כנראה לא זול במיוחד אך כל אחת מחליטה במה היא משקיעה ביחס לעיקר עיסוקיה ותמיד עלינו לבחון האם המכשיר,התכשיר וכו' מתאים לי והאם אני באמת זקוקה לו עבור הלקוחות שיש לי או שאני רוצה לכוון אליהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו