מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור יבש בכפות הרגלייםמיכל20/04/2010
בס"ד
שלום וברכה,
אני בת 28, סובלת כבר זמן רב מעור יבש וקשה בכף הרגל מאחור. לאחרונה הדבר הפך להיות בלתי נסבל, כואב לי ממש לדרוך על הרגל.
אני רוצה לטפל בבעיה אך ברצוני לברר מס' דברים:
מהו הטיפול המומלץ לבעיה הזו?
האם הטיפול כרוך באיזשהו סיכון?
האם זה טיפול אחד או סדרה של טיפולים?
מי מבצע טיפולים מסוג זה ואיזו הכשרה צריכה להיות לו?
מודה מראש על התשובות.
מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש
אילנה כסיף21/04/2010שלום מיכל,
בהנחה שאת אדם בריא הרי שזהו טיפול שכל מכון פדיקור יכול לעשות. קחי בחשבון מהסרה חד פעמית של העור הבעיה לא תפתר ועליך להמשיך ולטפל בכף הרגל בבית על ידי קרמים ושיוף העור הקשה. עם הזמן (מס' שבועות או חודשים תלוי כמה המצב חומר) העור יהיה רך.
חשוב לציין שיש לטפל בעור יבש מכיוון שיש לו נטיה להסדק ואז תסבלי גם מפצעים פתוחים(סדקים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
מיכל21/04/2010ציינת שיכולים להיווצר סדקים וכבר יש לי סדקים רבים. האם הטיפול הוא שונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדקים
אילנה כסיף22/04/2010שלום מיכל,
סדקים הם פצע ובודאי שיש להתייחס אליהם אחרת וגם הטיפול שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסדקים רק משחה לרגל של סיאל
ליאת שמש27/04/2010היי מיכל,
קראתי את שאלתך ואני חייבת להגיד לך שאני סבלתי מאותה הבעיה. סדקים ואף חתכים עמוקים
בכף הרגל עד כדי דימום ואני בחורה צעירה ובריאה עד שהגעתי לפדיקוריסטית שלי והיא המליצה לי על משחה לכף הרגל של חברת סיאל קוסמטיקס ואני רוצה להגיד לך שיום יום אני שמה את המשחה ומברכת אותה. זה פשוט פלאים. לא האמנתי שמשחה יכולה לרפות בעיה כזו. תנסי שווה מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)