קאלוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קאלוס
    דנה
    15/05/2010

שלום,
    אני תלמידה בקורס לפדיקור רפואי ורציתי לדעת האם זה בסדר לשים קאלוס ברגל אחת, לסדר את הציפורניים, להוריד את הקאלוס, לשייף ידני ואחר כך במכונה. בסיום לשים את הרגל בצד לקראת פילינג ואז לעשות אותו הדבר ברגל השנייה. כשאני שמה בשתי הרגליים את הקאלוס לאחר ההשרייה וניגוב הרגליים אני צריכה להוריד את החומר מכיוון שאסור לשים יותר מ7 דקות את הקאלוסואז נוצר מצב שבו אני לא מספיקה את כל סידור הציפורניים (יש לציין שאני עדיין עובדת לאט)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קאלוס

הוספת תגובה

• שלהי טיפול במסיר קאלוס

אילנה כסיף
    16/05/2010

שלום דנה,
    אם את עדיין עובדת לאט, וגם אם את כבר עובדת מהר הדרך הקלה ביותר היא להתחיל בהסרת הקלוס עם מסיר קאלוס לעטוף עם ניילון. טפלי בינתיים בציפורנים (עבדי עם שעון! אסור לחומר לגעת בעור בריא ולא יותר מ 5 דקות!). הסירי את הניילון ושייפי את העור. שיטפי. חזרי על הפעולותברגל השניה. עכשיו את יכולה לפנק את הלקוח בפילינג ועיסוי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו