מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרי "היפנוטיק"נועה29/10/2007
היי אורנה, כמה שאלות אלייך-סומכת על תשובתך
שמעתי על מוצרי היפנוטיק לטיפולי פדיקור- מה את יכולה להגיד עליהם?
האם ביבלת בפינה החיצונית של הבוהן הטיפול הוא הסרת העור עם סקלפל או שיש טיפול משלים שיש לעשות או לתת ללקוחה הביתה ? האם לאחר טיפול בלקוחה שיש לה פטרייה ברגל - עלי לזרוק את הפצירה שאיתה שייפתי לה את הציפורניים או שאני יכולה להשרות בחיטוי ולהשתמש שוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי היפנוטיק
אורנה רז30/10/2007הי נועה
מוצרי חברת היפנוטיק הם מוצרים באיכות טוב המאד,שנותנים מענה לכל מגוון הטיפולים שלנו במכון,הן בצד הקוסמטי (שמנים,קרמים וכו') והן בצד הטיפולי (ריכוך,יבלות,פטוריות וכו')
ביבלת בזרת תפקידנו הוא להסירה,אך עד שהסיבה להווצרותה תטופל - נעלים רחבהות,מדבקות המונעות לחץ באזור.
ולא , הלקוחה תחזור כל אימת שהיבלת תחזור.
בטיפול בצפורן עם פטריה יש לך אפשרות בעזרת מברשת טבולה בברביסייד לנקות אותה או כמדיניות להשליכה לפח. יש אפשרות שלכל לקוחה תרכיבי ערכה משלה עליה תשלם בטיפול הראשון והיא תשמר לה בכלי מפלסטיק שקוף ניתן להשיגו במעבדות.בערכה ניתן לשים - מפרידים,רשפל,פצירה דוחף עור וגם לק שהיא בוחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל אם זה אישי שלה לא לזרוק ?
נסיכת הצבעים04/11/2007זאת אומרת אם יש לה פצירה אישית של בננה אז לא לזרוק את זה
אבל אז אני לא כאילו מעבירה לה מחדש את החידקים ומעכבת את הריפוי?
אפשר לחטות איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיכת הצבעים
אורנה רז04/11/2007ראשית,יש לחטא אחרי כל טיפול גם את הערכה האישית של הלקוחה.
את מנקה גם את הפצירה עם מברשת טבולה בברביסייד.
ואז את יכולה לעבוד איתם בפעם הבאה,החידקים לא נשארים על הפצירה לנצח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואיך אני מנקה עם הברבסייד
נסיכת הצבעים06/11/2007את המשייף להשרות בפנים לטפוח עם צמר גפן מה?
וגם משייף גיטרה מותר?
זה לא הורס אותם? זה עדיף על אלכוהול?
ומכחולים מותר לחטא בזה?
ותגידי שמעתי שברבסייד לא מאושר במשרד הבריאות למה
ממה זה עשוי בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוי
אורנה רז06/11/2007מתנצלת לא שמתי לב לפניה הזאת
לא ידוע לי שברביסייד לא מאושר על ידי משרד הבריאות - התכשיר בשימוש בכל המספרות,מרפאות שיניים וכמובן גם אצלנו.
גם את משייף הגיטרה את יכולה לשים בתוכו אחרי שהסרת בעזרת המברשת את שאריות העור.
וכן זה עדיף על אלכוהול.
לגבי מכחולים אני לא יודעת ידוע לי שיש מנקה מכחולים - לא ידוע לי על טכנאיות צפורניים שמחטאות מכחולים בברביסייד אבל את מוזמנת להפנות את השאלה לאילנה בפורום בנית צפוריניים כדי לקבל תשובה חד משמעית בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
נסיכת הצבעים06/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)