מנסה להבין!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להבין!
    אושרית
    04/06/2010

שלום רב ותודה על הפורום הנפלא והשקעת זמנכן!

אני עוסקת בפדיקור בערך 4 שנים בזמני הפנוי עד כה הייתי עובדת כמובן עם המסיר קאלוס הירוק של נייל סטודיו, ולאחר מכן הייתי משייפת ידנית עם משייף ידני צרפתי שרכשתי בחנות ברחוב המלך גורג בת"א שדרך אגב הוא מעולה רק ששוחחתי לאחרונה עם חברה והיא אמרה לי שחבל שאיני עובדת עם מכונה חשמלית וכך ייחסך המאמץ בידיים ופחות מתעייפים היות ואני מאוד משקיעה בלקוחות.
    התחלתי לשעות סקר מכונות שיוף וראיתי כל מיני חברות וסכומים שונים אך צדה את עיניי סוג של מכונה בחנות בראשון ושמה של המכונה ID משהו כזה עם 35,000 סיבובים בדקה ונאמר לי כי זו חברה שמתחרה עם הסטרונג ומחירה היה 800 ש"ח מחיר דיי מפתה.
    שאלתי כזו איך אוכל לדעת שהמכונה טובה ותשרת את הפדיקור שלי הוא אמר לי שישנו משייף גומי ואיתו משייפים את רגלי הלקוחה.
    אודה לך אם תוכלי לעזור לי בנושא!

בברכת סוף שבוע נעים.
    והמשך עבודה פוריה
    נ.ב -

איני מחפשת מכונה יקרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להבין!

הוספת תגובה

• מכונת שיו,

אילנה כסיף
    04/06/2010

שלום אושרית,
    קודם כל תודה על הפרגון. תמיד כיף לקורא שמישהו מעריך את העשיה שלך.
    לגבי מכונות. אני לא שמעתי מעולם על המכונה שציינת ובטח לא כמתחרה בסטרונג.
    גם בסטרונגים יש טובים יותר וטובים פחות. מכונה זולה לא תשרוד זמן רב וגם אם היא מתקלקלת את זקוקה לשרות תיקונים וחלפים והרבה מהמכונות שנמכרות בשוק הן "חד פעמיות" כי אין שרות אחר כך. אני בכל זאת מציע הלך להשקיע במכונה טובה שתעזור לך לעבוד בקשלות זמן רב. במיוחד אם זו עבודה שניה- מסיר קאלוס בשילוב עם מכונה טובה יכולים להקל על החיים מאד.

שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו