מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם רוב הפידקןרסטיות נוהגות לגזורנסיכת הצבעים06/11/2007
עור מסביב לציפורן
זה לוקח לי מלא זמן ומיאש אותי
אני מעדיפה שלא אבל מה בדרך כלל לקוחות מצפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגזירת קוטיקולה
אורנה רז06/11/2007האם את משתמשת במרכך עור - יש בנוזל ויש בג'ל מה שמרכך את העור בעזרת דוחף עור את דוחפת את העור ואז מסירה את מה שצריך,זה לוקח מעט זמן אך בסופו של דבר הצפורן נקיה מבריקה וקלה למריחת לק ובסיומו של טיפול זה בעיקר מה שהלקוחה רוה ונהנת מעבר לתחושת ההקלה והנוחות ברגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני משתמשת
נסיכת הצבעים06/11/2007וזה לוקח לי המון זמן בציפורני הידים אני שמה לפני זה ג'ל מרכך
ומשתמשת בצבתית וזה לוקח לי טיפול מניקור חצי שעה רק לגזור את העור הזה
אולי זה ענין של מיומנות אני רק בהתחלה ממש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת קוטיקולה
אורנה רז07/11/2007חצי שעה למניקור זה בהחלט זמן סביר. לדעתי טיפול זריז מידי גורם ללקוחה תחושה של זלזול - רובן מגיעות אלינו כדי לעשות אתנחתא ולהגדיש מעט זמן לעצמן במרוץ החיים,כך שלא תמיד הייתי ממליצה לנסות ולקצר את זמן הטיפול,עלינו לזהות את ציפיות הלקוחה לעיתים מרוב מהירות את עשויה להפסיד אותה.
ערב מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה לוקח לי שעה
נסיכת הצבעים08/11/2007אני התכוונתי שרק את העור לוקח ללי חצי שעה
ושאר הטיפול עוד חצי שעה 40 דק ואז זה כבר שעה ויןתר
וזה נראה לי יותר מידי
או שזה בסדר לדעתך?
שמעתי שיש כאלה שמתמשות במכונה
זה יותר טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)