מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותלילי06/11/2007
אורנה בוקר טוב
1. האם חייבת לשים ניילון נצמד כששמים ג'ל התפחה? אפשר בלי?
2. ללקוח יש פטרת קימל\חית בבוהן רגלו - אבל לאורך רצועה דקה בצד הציפורן. איך לטפל?
תודה!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסיכת הצבעים
אורנה רז06/11/2007כאשר שמים ג'ל הטפחה יש לשים ניילון נצמד כדי ליצור את אפקט החימום ווהטפחה,
פטרת רק בבוהן הרגל? - באמת לקוח בר מזל,לרכך ולהסיר בזהירות אפשר עם מכונת השיוף אבל אז יש לעבוד על יבש וכמובן לתת ללקוח משחה לפטרת כף הרגל לפני שיתפשט לכל הרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכונת שיוף kupa
קציעה26/11/2008תודה על הטלפונים(-: רציתי לשאול אותך,יש לי את מכונת השיוף של קופה 3000, כשקניתי אותה זה הגיע לי עם 2 חלקים נילווים (ראשי שיוף) אחד מחודד והשני עדול ועליו מרכיבים כמין משייף חד פעמי שבו אני יוכל לשייף את הציפורן.. השאלה שלי היא כזו.. יש המון סוגים של ראשים האם את יכולה לתת לי הסבר מה כל אחד ולמה הוא מיועד בדיוק? אני כעת רוצה להכניס לספא בו אני עובדת בחו"ל את הערכה הטיפולית של קארט לפטרת בציפורניים, כל לקוחה שתבוא אני רוצה לשייף לה את הציפורניים בעזרת המכשיר ממש להגיע לשיכבה דקה ואז לשים את החומר המטפל שזה הטיפות והקרם... האם זו הדרך הנכונה? אם לא,אז תתני לי עיצה בבקשה. תוכלי להמליץ לי על עוד חומרים יעילים שאני יכולה להוסיף? כמו כן יש לי לקוחה שהעור מסביב לציפורניים בידיים מאוד מאוד רגיש אני מאוד ניזהרת לעשות לה מניקור עדין, אבל מה שקורה לה אחרי יומיים כל העור שלה מתקלף, וכביכול ניפצע, מה אני יכולה להציע לה? האם הסי גארד של תפוח יכול לעזור? ממה נובע התופעה הזו? סליחה על כל השאלות.. ותודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקציעה
אורנה רז26/11/2008ערב טוב או בוקר טוב -
הראש המתחלף מתאים להסרת עור קשה בכף הרגל אם על רגל יבשה מאד עם סדקים או להסרת עור קשה בפדיקור יבש (עם החומרים של B-NATURAL ,הקאלוס והקיוטיקל אלימניטור) .
הראש קונוס מתאים לטיפול בציפורן חודרנית.
יש ראש חכם(כמו הראש מתחלף אך עובדים עמו כמו שהוא)והוא מתאים יותר לציפורן.
ראש נוסף הוא עור צבי עובדים עימו בצירוף חומר הנקרא "באפינג" ומשמש להחדרת לחות לציפורן והברקתה.
אלה הראשים העיקריים שאנחנו עושים שימוש בפדיקור.
לגבי חומרים נוספים להכניס הרבה מאד מוצרים איכותיים - כמו O.P.I אך קשה לי להפציץ אותך בידע לא מסודר אם את מגיעה לארץ אשמח לשמוע על אופן המקום כי יש מגוון מאד גדול.
לגבי שאלתך על הלקוחה שהעור מסביב לציפורן מתקלף אולי כדאי : א. להשתמש בקיוטיקל אלימניטור של חברת בי-נטורל (מבית o.p.i ) הממיס את העור העודף תוך 45 שניות ואין צורך בצבתית וכמובן להמליץ לה על שימוש יומיומי ב - cuticle oil to go של o.p.i המרכך ומשמן את העור מסביב לציפורן.
מקווה שעזרתי ולו במעט,כפי שאת רואה יש המון ידע וחומרים ומגוון טיפולים למכון ולא הזכרנו עוד אמבט פראפין.
מאחלת לך הצלחה ועבודה פוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הראשי ם
קציעה10/12/2008מהו העור צבי-כלומר איך ניקרא השם באנגלית.? אם אני רוצה להזמין את זה מהחברה עצמה בחו"ל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהopi
קציעה10/12/2008אני מחפשת את מה שרשמת לי .ואני לא יכולה למצוא.. תעזרי לי בבקשה איך זה ניקרא בדיוק.. תודה רבה קיוטיקל אלימניטור של חברת בי-נטורל (מבית o.p.i )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה אני לא נסיכת הצבעים
לילי06/11/2007אני הילי!
אבל בכל זאת אוהבת אותך!
אגב נורא חבל לי שאת מעבירה סדנא אצל אילנהבשעה 17:00. אני לא אספיק להגיע. רציתי סוף סוף להכיר אותך וכמובן ללמוד ממך המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אולי בהזדמנות אחרת.
אם אראה אותך בטוח שאני נותנת לך נשיקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה פספסת הודעה
שני06/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילי
אורנה רז07/11/2007תודה מתוקה על כל הפרגון מקווה לפגוש אותך באחת ההשתלמויות הקרובות.
מתנצלת אם עשיתי בלבול בשמות העיקר שקיבלת תשובה לשאלתך.
שיהיה לך ערב מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)