לקוח עם פטרת שלא נדע!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקוח עם פטרת שלא נדע!
    לילי
    06/11/2007

אורנה שלום

יש לי לקוח מבוגר. אני מגיעה אליו כי קשה לו.

יש לו פטרת ירוקה ברגל (בכל אצבעות הרגליים בלי יוצא מן הכלל) - שחבל על הזמן.

אני יודעת שאסור למקצועית לגעת ועליה להפנות אותו לטיפול רפואי. אבל אני נורא מרחמת עליו ומנסה לעשות מה שאני יכולה: מורידה את הגובה של הציפורן, גוזרת באופן משמעותי את החלקים החולים. יש ירקת מוגלתית ואני שמה לו פולידין.

מה את אומרת? אני לא נורמלית או שזה המינימים שאפשר לעשות עבורו. הוא לא מוכן בשום אופן לשמוע לי כשאני אומרת לו לטפל עם כדורים/משחות הוא אומר שבמילא עוד מעט הוא ימות... (הוא אדם חולני ובדיכאון).

כמובן שהקציתי כלים שהם רק עבורו בנוסף לחיטוי שאני עושה.

אשמח לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקוח עם פטרת שלא נדע!

הוספת תגובה

• לקוח עם פטרת

אורנה רז
    06/11/2007

ראשית, כל הכבוד לך על המאמץ וההשקעה.כמובן שלא ניתן להכריח מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה כל הכבוד לו שבמצבו הוא מוכן לקבל את שירותיך.
    רחיצה בסבון עץ התה,תקל אולי יסכים גם להשתמש בזה על בסיס יומיומי ויעזור גם לך במהלך הטיפול.
    אולי יסכים למרוח הוא או מי שמטפל בו קרם לפטרת צפורניים או לפחות שמן עץ התה גם אם לא יעזור לגמרי עשוי להקל.

לעיתים אנחנו יכולות לעשות רק מה שאפשרי ולא מה שהיינו רוצות - כל הכבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו