מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקוח עם פטרת שלא נדע!לילי06/11/2007
אורנה שלום
יש לי לקוח מבוגר. אני מגיעה אליו כי קשה לו.
יש לו פטרת ירוקה ברגל (בכל אצבעות הרגליים בלי יוצא מן הכלל) - שחבל על הזמן.
אני יודעת שאסור למקצועית לגעת ועליה להפנות אותו לטיפול רפואי. אבל אני נורא מרחמת עליו ומנסה לעשות מה שאני יכולה: מורידה את הגובה של הציפורן, גוזרת באופן משמעותי את החלקים החולים. יש ירקת מוגלתית ואני שמה לו פולידין.
מה את אומרת? אני לא נורמלית או שזה המינימים שאפשר לעשות עבורו. הוא לא מוכן בשום אופן לשמוע לי כשאני אומרת לו לטפל עם כדורים/משחות הוא אומר שבמילא עוד מעט הוא ימות... (הוא אדם חולני ובדיכאון).
כמובן שהקציתי כלים שהם רק עבורו בנוסף לחיטוי שאני עושה.
אשמח לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקוח עם פטרת
אורנה רז06/11/2007ראשית, כל הכבוד לך על המאמץ וההשקעה.כמובן שלא ניתן להכריח מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה כל הכבוד לו שבמצבו הוא מוכן לקבל את שירותיך.
רחיצה בסבון עץ התה,תקל אולי יסכים גם להשתמש בזה על בסיס יומיומי ויעזור גם לך במהלך הטיפול.
אולי יסכים למרוח הוא או מי שמטפל בו קרם לפטרת צפורניים או לפחות שמן עץ התה גם אם לא יעזור לגמרי עשוי להקל.
לעיתים אנחנו יכולות לעשות רק מה שאפשרי ולא מה שהיינו רוצות - כל הכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)