שאלות לגבי יבלת שורש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי יבלת שורש
    דנה
    11/07/2010

במה מומלץ להסיר יבלת שורש בסקלפל מס' 15 או בתעלית?
    האם מסיר קאלוס מומלץ לריכוך לפני הסרת יבלת שורש או שעדיף למרוח ג'ל יבלות ואז להסיר?
    האם ג'ל לריכוך מסדרת אנטיפונג מהווה אופציה טובה לשים לפני הסרת יבלת שורש?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי יבלת שורש

הוספת תגובה

• הסרת יבלת שורש

אילנה כסיף
    11/07/2010

שלום דנה,
    אני משתמשת בידית תעלה להוצאת יבלת שורש וכך אני ממליצה גם לתלמידות משום שהיא יציבה מאד ולא מתקפלת ונותנת לי בטחון בעבודה ותוצאה מדויקת. אבל בהחלט ניתן להשתמש בסכין 15 או 10 או 2. כדאי לרכך את פני היבלת ולהסיר את הכיפה שלה כך יהיה לך קל יותר להכנס לעומק לגבי שימוש בתכשיר- תלוי מה הטיפולים שאני צריכה לשעות מעבר להוצאת היבלת. אם יש קאלוס אני אשתמש במסיר קאלוס אם יש רק יבלת אני אשים ג'ל ריכוך. ג'ל יבלות אינו מיועד לשימוש במכון הטיפולים אלא להמשך טיפול בבית כאשר לא להצלחת להסיר את שרש היבלת ולמקרה של יבלת חוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל?

מורן
    10/11/2010

בין ג'ל ריכוך לג'ל התפחה ולמה הם משמשים בדיוק כל אחד (במידה ויש הבדל)?
    והיכן ניתן לקנות את כל החומרים לטיפול בפטרת הציפורן ואת החומרים לטיפול ביבלת מסמר?
    אגב,מה הכוונה שאני שומעת את הביטוי "שבפטרת הציפורן צריך לשייף את הלוחית מעל מיטת הציפורן"?איך הכי מומלץ להוריד?
    האם הפטרת עור כף הרגל אנחנו גם יכולות להמליץ על טיפול ולמכור חומרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל? - תגובה

אילנה כסיף
    11/11/2010

ג'ל ריכוך הוא ג'ל הטפחה. ניתן לרכוש את כל מוצרי הפדיקור ברשת נייל סטודיו.
    לגבי הטיפול בפטרת : בדיוק כמו שכתבת " לשייף את לוחית הציפורן מעל מיטת הציפורן".
    לטיפול בפטרת העור כדאי לתת את המשחה לטיפול בעור פגום ובעייתי מסדרת אניפנג. הטיפול נמשך כ 3 שבועות. יש למרוח בקר וערב לאחר שטיפות הרגלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו