מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי יבלת שורשדנה11/07/2010
במה מומלץ להסיר יבלת שורש בסקלפל מס' 15 או בתעלית?
האם מסיר קאלוס מומלץ לריכוך לפני הסרת יבלת שורש או שעדיף למרוח ג'ל יבלות ואז להסיר?
האם ג'ל לריכוך מסדרת אנטיפונג מהווה אופציה טובה לשים לפני הסרת יבלת שורש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת יבלת שורש
אילנה כסיף11/07/2010שלום דנה,
אני משתמשת בידית תעלה להוצאת יבלת שורש וכך אני ממליצה גם לתלמידות משום שהיא יציבה מאד ולא מתקפלת ונותנת לי בטחון בעבודה ותוצאה מדויקת. אבל בהחלט ניתן להשתמש בסכין 15 או 10 או 2. כדאי לרכך את פני היבלת ולהסיר את הכיפה שלה כך יהיה לך קל יותר להכנס לעומק לגבי שימוש בתכשיר- תלוי מה הטיפולים שאני צריכה לשעות מעבר להוצאת היבלת. אם יש קאלוס אני אשתמש במסיר קאלוס אם יש רק יבלת אני אשים ג'ל ריכוך. ג'ל יבלות אינו מיועד לשימוש במכון הטיפולים אלא להמשך טיפול בבית כאשר לא להצלחת להסיר את שרש היבלת ולמקרה של יבלת חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל?
מורן10/11/2010בין ג'ל ריכוך לג'ל התפחה ולמה הם משמשים בדיוק כל אחד (במידה ויש הבדל)?
והיכן ניתן לקנות את כל החומרים לטיפול בפטרת הציפורן ואת החומרים לטיפול ביבלת מסמר?
אגב,מה הכוונה שאני שומעת את הביטוי "שבפטרת הציפורן צריך לשייף את הלוחית מעל מיטת הציפורן"?איך הכי מומלץ להוריד?
האם הפטרת עור כף הרגל אנחנו גם יכולות להמליץ על טיפול ולמכור חומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל? - תגובה
אילנה כסיף11/11/2010ג'ל ריכוך הוא ג'ל הטפחה. ניתן לרכוש את כל מוצרי הפדיקור ברשת נייל סטודיו.
לגבי הטיפול בפטרת : בדיוק כמו שכתבת " לשייף את לוחית הציפורן מעל מיטת הציפורן".
לטיפול בפטרת העור כדאי לתת את המשחה לטיפול בעור פגום ובעייתי מסדרת אניפנג. הטיפול נמשך כ 3 שבועות. יש למרוח בקר וערב לאחר שטיפות הרגלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)