מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורן חודרניתרונני08/11/2007
אווורנה שלום !
יש לי ציפורן חודרנית ברגל ואני לא יודעת מה לעשות ..
אם אני ילך לפדיקורסטית אני יצטרך ללכת כל פעם .. ואני קטנה בשביל זה ( אני בת 12 )
רציתי לדעת אם יש דרך להוציא תציפורן מבלי להצטרך לעשות כל פעם .. ?
תוודה , רווני ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפורן חודרנית
אורנה רז08/11/2007הי רוני - אני יודעת שצפורן חודרנית היא מטרד כואב ומציק מאד.
האם נוצרה בגלל שגזרת או גזרו לך את הצפורן עמוק מידי? - יתכן שאם תתני לה לגדול מעט תגזרי ישר
בקו האצבע,ותשיפי את הפינה היא תחזור לצמוח נכון,יש אפשרות לגולל צמר גפן דק מאד מאד ולהחדיר בצד הצפורן .
האפשרויות האחרות זה לפנות לפדיקוריסטית מקצועית להתיעצות.
אפשרות נוספת זה לפנות לפודיאטור שהוא מומחה לבעיות בכף הרגל ולשמוע את דעתו.
באופן כללי צפורן של ילדה בגילך היא עדיין גמישה,וניתן לעבוד איתה ולהפוך את הקערה על פניה.
יש אפשרות נוספת שזה טיפול מיוחד קליפ מפלסטיק שמדביקים על הצפורן וזה גורם לה לצמוח נכון.
אבל עליך למצוא פדיקוריסטית שעובדת עם "באלקליפ" זה שם החומר.
כמובן,שצריך לראות במה מדובר,אולי הפתרון הרבה יותר פשוט ממה שנראה.
בהצלחה ותעדכני אותנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)