מברכה ציפורן חודרנית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מברכה ציפורן חודרנית.
    ברכה
    27/07/2010

לאילנה שוב שלום. הגיע אלי בחור צעיר אחרי צבא. בעבר כבר הכירוררג ניתח אותו בגין צפורן חודרנית. הבחור הגיע אלי עם דלקת קשה ונפיחות באיזור הציפורן החודרנית.לאחר השריה ונבירה ושוב השריה ונבירה הצלחתי להוציא צפורן בצורה של מלתעות באיזור הכואב. הבחור סבל נורא ובקושי איפשר לי לעבור.ברור לי ששוב תצמח שם ציפורן חודרנית. מה לעשות במצב כזה. עלי לציין שמה שהיקשה עלי את העבודה זה שלא היה לי שום אפשרות להיכנס למקום. הבחור ניסה לטפל בעצמו וקצץ את הציפורנים ברמה כזו שלא יכולתי לבצע את הטיפול בשיטה המקובלת והנלמדת. פשוט לא היה לי יכולת לגזור גקצה הציפורן על מנת למשוך את החודרנית. מה דעתך ומה הצעתך במשך? תודה לך מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מברכה ציפורן חודרנית.

הוספת תגובה

• חודרנית

אילנה כסיף
    28/07/2010

שלום ברכה,
    הבעיה שלך נבעה מזה שניסית לטפל בו כשהאור מודלק. אני דרך כלל שולחת את המטפלים הביתה עם הוראות להשרות את הדלקת בתמיסה של מים פושרים וסודה לשתיה עד שהדלקת עוברת. אחר כך קל לטפל ולא כואב.
    אגב, את הציפורן החודרנית כדאי לשיף עם פצירה לחודרנית ולא לחתוך. ולתת הביתה טיפול של טיפות אנטיפנג לטיפול בציפורן חודרנית אותן המטופל מטפטף פעם ביום ואז גם אם הציפורן גודלת היא לא תהיה חודרנית כי היא מתרככת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו