אני בדילמה וצריכה את עצתך...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בדילמה וצריכה את עצתך...
    שני
    10/08/2010

שלום לך. השבוע ליוויתי את אימי למועדון הקשישים בו היא מבקרת. יש שם "מכון יופי" שבו מישהי עושה תספורות וגם פדיקור. מטבע הדברים מהיותי פדיקוריסטית, התעניינתי והצצתי לחדרה. היא בדיוק עמדה לעשות פדיקור לאיזה קשיש. הסתכלתי על הכלים שהיו מונחים שם - אילנה - חשכו עיניי: הכלים נראים כאילו לא ניקו אותם חודשים.... שלא לדבר על חיטוי או עיקור. והכי גרוע: הגרדו היה מלא מלא חלודה. אז אמרתי לה כאילו בתמימות: יש על זה חלודה. היא התחילה לגמגם ואמרה לי: כן, אבל רק על זה יש חלודה. כאילו שזה הופך את העניין לבסדר אם רק זה חלוד. איכססססססס. לא אמרתי לה שאני פדיקוריסטית. זוועה. שלא לדבר על סכיני הגרדו שיש לה - אלה שקונים בשוק בצלאל. אבל זה לא מה שהפריע לי אלא חוסר ההקפדה על ניקיון. שאלתי אותה אם היא מוסמכת לטפל בסוכרתיים. התשובה: "בטח, כולם פה סוכרתיים וגם חולי לב". כן, בטח. מצד שני לא עשיתי כלום בעניין וזה אוכל אותי כי עם אוכלוסיית קשישים ההקפדה צריכה להיות שבעתיים. מה דעתך? מה עליי לעשות? יצאתי שפן לא? כי פחדתי שהיא תתנקם באמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

שני
    11/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלאתך..

נטלי מובר
    12/08/2010

בוקר טוב שני,
    לפי דעתי עלייך לפנות להנהלת מועדון הקשישים.
    הם אלו שצריכים לפקח על התברואה במועדון שלהם ובטיפולים שהם מעניקים.
    במידה ואת אכן חוששת שאימך תפגע מכך, עשי זאת בצורה אנונימית.
    עדכני בהתפתחויות, מחכים לשמוע..
    יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו