מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברבסייד - שימוש?שלומית16/08/2010
בהוראות רשום - פקק ל 4 פקקים מים
זה נכון?
יש לי את הקופסא הלבנה לחיטוי אני יצטרך חצי בקבוק..
וזה באמת טוב לשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברביסייד
נטלי מובר16/08/2010שלום לך שלומית,
אנו ממליצים אכן להשתמש לפי הוראות היצרן.
35 סמ"ק תרכיז לליטר מים.
והיצרן ממליץ להחליף את התמיסה מידי יום.
את הכלים יש להשאיר בתמיסה רק 10 דקות, להוציא, לשטוף ולייבש טוב על מנת לשמור על אריכות חיי הכלים.
כלים ממתכת עדיף לשמן לאחר החיטוי.
(כמובן שיש לנקות את הכלים לפני הכנסתם לחומר- ניתן לנקות גם עם מגבוני חיטוי או תחת מים זורמים עם סבון אנטיספטי ומברשת).
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל יום??
שלומית16/08/2010גם בחוברת לימוד (נייל סטודיו) וגם בשיעור אמרו לנו שהתמיסה טובה לשבוע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, גם אני למדתי בנייל סטודיו וזה
דנה16/08/2010מה שאמרו. בהוראות יצרן כתוב כל יום להחליף את התמיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהתחלה..
שלומית16/08/2010ויש לי לקוחה אחת ליום או פחות...
זה יצא לי יקר.. כשיש כמה לקוחות לא נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה....
שלומית17/08/2010אם אפשר באמת להחליף כל כמה ימים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשלומית
נטלי מובר17/08/2010אנו ממליצות לפעול לפי הוראות היצרן.
במידה ואכן זו רק לקוחה אחת ביום, את בהחלט יכולה להחליף אחת לכמה ימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברבסייד
גלית29/08/2010לידיעתכם... ברבסייד אמנם רצוי על פי הוראות יצרן להחליף מדי יום אך בעיקרון ניתן להשתמש בתמהיל עד 21 יום, כמובן לנקות את הכלים לפני הכנסתם לחיטוי. או לחילופין להחליף קודם אם התמהיל משנה את צבעו. אלו חידושים מלימודי פדיקור בשנה האחרונה גם בנייל סטודיו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)