מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקב סדוקחני28/08/2010
שלום
אני בת 48 ומזה שנתיים אני הולכת לפדיקור הבעיה שלי שיש לי בעקבים סדקים עמוקים
ודי כואבים אחרי שבוע של טיפול .
לא עוזר כל התכשירים שהשתמשתי כמו DRY לעור ישב או כפתן של MORAZ לעור קשה סדוק ויבש.הפדיקורסטית לא הצליחה לפתור לי את הבעיה ואני ממש לא יודעת מה לעשות גם לא אסטתי וגם מאוד כואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובש ברגליים תנסי משחת פלקסיטול
מאיה29/08/2010הי
אני יעולה להמליץ לך לנסות משחת פלקסיטול לרגליים.
היא משחה טיפולית לעור יבש ומאד יעילה
אפשר להשיג בבתי המרקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה יקרה-
רז12/12/2011מה יש לך מהחברה פלקסיטול לכולם פה את מציעה.. ומהללת כמו שמהללים את אלוהים.
את עובדת בחברה? יש לך רווח כלשהו מזה?
נראה מאוד שכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם משחה זו מותרת בהנקה?
מיטל30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדקים בעקבים
אילנה כסיף29/08/2010שלום חני,
סדקים בעקבים יכולים להגרם ממספר סיבות. לא כתב אם הסדקים נגרמו בגלל עור קשה או שהעור רך אך סדוק. בשני המקרים הסדקים נגרמים מסיבות שונות ולכן הטיפול שונה.
אנא פרטי או צרפי תמונה כדי לקבל תשובה רלוונטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב סדוק
חני30/08/2010שלום
העור מאוד יבש וסדוק .
האם אני צריכה ללכת לפדיקוריסטית רפואית על מנת לפתור את הבעיה .
אני גרה בכרמיאל האם יש פדיקורסטית רפואית בכרמיאל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב סדוק
אילנה כסיף30/08/2010חני שלום העם העור גם קשה? יש מעין שכבה צהבהבה באזור של הסדקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב סדוק
חני30/08/2010אילנה שלום
כן השוליים של העקב צהובים ויבשים מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לגשת לפדיקוריסטית "רפואית"
אילנה כסיף01/09/2010הסרת העור הקשה חשובה מאוד וכן המשך הטיפול בבית. לאחר הסרת היובש חשוב להמשיך לטפל בבית בקרם כמו הידרה או קרם לעקבים סדוקים (שאין לו ריח להיט אבל הוא מעולה) או קרם על בסיס חמאת שיאה כגון קאלוס תרפי של FEET. כמו כן בבית לאחר מקלחת שייפי אל העור הקשה פעמיים עד שלוש בשבועיים הראשונים וכשתראי הטבה הפחיתי עד פעם בשבוע ולשים קרם בוקר וערב.
במקביל, ולא פחות חשוב, להוריד לחץ. לעשות יוגה או טאי צ'י ולשתות המון מים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)