מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה שלא רוצה לעזוב....אפילו כשאורן18/11/2007
שלום רב !
יש לי פטריה בציפורן הגדולה של רגל שמאל כבר 5 שנים אולי אפילו יותר, אני מנסה כל הזמן לצאת ממנה פעם אחת אפילו הצלחתי ובמשך שנה לא היה לי שום כתם מגעיל וכתום בציפורן אבל אחרי שנה שוב נדבקתי (או שהיא לא עזבה אותי מאז) וכיום אני מנסה בכל תוקף לחסל אותה ע"י גזירת הציפורן כמה שיותר קרוב לפטריה וכמה שיותר כדטאי שיצמח לי ציפורן חדשה ויפה כמו שהצלחתי בעבר אבל ללא הצלחה כי בכל פעם זה חוזר על עצמו הציפורן גודלת יפה וחלק ורק בפינה איפה שאני לא יכול להגיע עם המספריים צומח לא פטריה קטנה קטנה שאחרי תקופה של שנה ואו יותר שוב צומח לי פטריה צהובה ומגעילה, חשוב לציין שבעבר טופלתי בכדורים שלא עזרו לי ובמשחות ואפילו באקונומיקה שום דבר לא ממש עזר חוץ מגזירת הציפורן.
כיום הציפורן שוב חלקה כמעט לגמרי אבל שוב יש לי מקום שאינני יכול לגזור ולכן אני סמוך ובטוח שיגדל לי שוב פטריה או יותר נכון תתפשט הפטריה שוב.
כיום אני נמצא בארה"ב ויש פה כמה משחות שאין בישראל אך אני מפחד להשתמש במשהו שאני לא מכיר.
מה עלי לעשות ???
האם יש משחות פה בניו יורק שאת ממליצה עליהם ???
אולי כדורים ???
מחכה לתשובה
המיואש מניו יורק
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
אורנה רז18/11/2007הי אורן -
הבעיה שלך באמת מאד מתסכלת במיוחד שאתה נראה בחור נחוש שמתמיד וגם מגיע לתוצאות.
לצערי איני יודעת על משחה מסוימת בניו יורק.
מה שהייתי ממליצה לך:
1. אתה יכול לפנות לפודיאטור - זהו מומחה לכף הרגל.
2. כאשר,אתה מצליח להשתלט על מרבית הפטריה - למרוח בלילה משחה על החלק הנגוע ובבוקר לטפטף טיפות שמן עץ התה שלדעתי קיימות גם בארה'ב -שמן עץ התה הינו תכשיר המונע מהחידיקים להתרבות.
3. מלחמה בפטריות היא מלחמה עקשנית ומנצח המתמיד בין השניים. ולא נראה לי שאתה מוותר בקלות.
לא להיאש.
4. לעיתים הפטריה לומדת לזהות את החומר ומה שעזר בעבר לא עוזר יותר,אם היה חומר מסוים שעזר תעבור לסוג משחה אחר ותחזור מאוחר יותר.
כמה שאלות אינפורמטיביות:
1. האם אתה מתפקד בלחצים במשך היום? - עהודה,לימודים ובכלל?
2. האם אתה סובל מהזעה בכפות הרגלים?
התיחסויות:
1. עפ'י התורה הסינית הבוהן מיצגת את הראש וככזה משקפת את המתח והלחצים שלנו - אם זה כך שווה לכל הטיפולים המשחתיים להוסיף טיפול מרגיע (שיאצו,עיסוי או כל מה שגורם לך רגיעה בקצב החיים)
2. להזעה בכפות הרגלים יש תכשירים של חברה מעולה בשם O.P.I שמשווקת טלק ללא טלק למניעת זיעה בלי אפקט הבוץ שנוצר מטלק רגיל.
יש כמובן תרסיסים לנעל למניעת התרבות פטריות בנעל.
מקווה שעניתי לך ומשהו מכל זה יקדם אותך למטרה הנכספת להפטר מהפטריה.
בהצלחה ושיהיה לך שבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)