ציפורן חודרנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית
    גבי
    15/09/2010

לפני כמה זמן הייתה לי ציפורן חודרנית והייתי אצל פדיקוריסטית והיא הוציאה אותה. היא הדריכה אותי כיצד לטפל בזה אם זה יקרה שוב. עכשיו היו לי כאבים והוצאתי את כל החלק שצמח לתוך העור, והכל לפי ההוראות שלה (מים חמים, צמר גפן, יוד וכו'), ועדיין ממש כואב לי בבוהן! וכבר אין שם מה להוציא, אני חוששת שחפרתי עמוק מדי ואולי פצעתי את המקום, או שאוליי יש שם עוד ציפורן שאני לא מוצאת?! אני לא יודעת מתי אני אוכל לחזור לפדיקוריסטית בימים הקרובים כי אני מאוד עמוסה, אז אולי יש לכם דרך כיצד אוכל להקל על הכאב בבית
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן חודרנית

הוספת תגובה

• גבי שלום

נטלי מובר
    16/09/2010

במקרה כמו שלך, ומכיוון שאינך יכולה לדעת אם נשארה ציפורן בפנים או לא, את צריכה לגשת לפדיקוריסטית רפואית בדחיפות. הוצאת ציפורן חודרנית בצורה לא נכונה יכולה לגרום לדלקת וזיהום במקום. אם המקום נפוח ו/או אדום כנראה שכבר יש לך דלקת, ויש לגשת לרופא. אם את תעדכני אותנו בהמשך,
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היום בבוקר קמתי וזה כבר לא כאב לי.

גבי
    16/09/2010

זה גם לא אדום ולא נפוח ... נראה שזה עבר.
    את חושבת שעדיין כדאי לי ללכת לפדיקוריסטית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו