מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרינת-ייבוש בסילר.רינת צדוק25/09/2010
חג שמח לכולם.שאלה : כאשר אני עושה מניקור לאחר מכן אני מורחת על הציפורן לק בסיס, לאחר מכן 2 שכבות לק,לאחר מכן מייבש לק. זמן הייבוש לדעתי לוקח הרבה זמן. האם אפשרי לייבש במכונת הסילר יו-וי? או שהיו-וי מיועד לבנייה בלבד? שנית, האם מוכרחים למרוח 2 שכבות לק? האם גם בציפורני הרגליים אני צריכה לשים לק בסיס? תודה לכם מנחות יקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייבש לק
אילנה כסיף26/09/2010שלום רינת ,
את עושה נכון. אם הלק אכן מלא פיגמנט (כמו לק OPI) ניתן למרוח שכבת לק אחת אם לא הצבע יראה דל. כשאת שמה שכבה ראשונה של לק חשוב שתהיה דקה מאד ואז הייבוש מהיר יותר. ניתן להשתמש מעל הטופקוט (משמר הלק) טיפות ייבוש או מייבש לק בספריי לזירוז תהליך היבוש.
מנורת ה UV לא מייבשת לק מהר יותר היא פשוט מונעת מהלקוחות לגעת אצבע באצבע או לעשות דברים תוך כדי הזמן שלוקח ללק להתייבש.
מה שכן, אם יש לך מנורת UV שיש בתוכה ונטילטור אז זה כן מזרז את תהליך הייבוש.
ברגלים כמו בידים כדאי לשים לק בסיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)